Micu, bezele către Leoreanu și PNL!

Fostul primar de Roman trecut, ultima dată, de la PNL la PSD, dă mesaje foarte politcoase și apreciative spre tabăra PNL, sugerând parcă că și-ar dori o reîntoarcere în sânul echipei spre care arunca diverse apelative la alegerile locale și generale din 2020.
În emisiunea X Roman (realizată de publicația romașcană Ziarul de Roman), Lucian Micu nu i-a mai tocat pe liberali ca în urmă cu câteva luni, ba chiar a dat câteva răspunsuri mai mult decât elocvente.
Astfel, întrebat despre cei lideri politici pe care i-a avut la PSD, UNPR și PNL (Ioan Chelaru, Culiță Tărâță și Laurențiu Leoreanu), Micu a dat un răspuns foarte echilibrat (de parcă îl pregătise dinainte) în care i-a lăudat pe toți trei dar a avut un cuvânt în plus de spus pro-Leoreanu: „Toate cele trei persoane enumerate de dumneavoastră au dat dovadă de reale calități politice și profesionale. Cred că acest lucru l-am apreciat la fiecare dintre ei pentru că aveau un background profesional care le-a permis să ajungă la un nivel foarte înalt ân politică. De aceea cred că fiecare dintre ei, în felul particular al fiecăruia, au fost… și cel puțin ultimul menționat de dumneavoastră este activ în viața politică”.

Pe parcursul emisiunii, Micu a făcut referire de mai multe ori la timpul liber pe care îl are acum la dispoziție și, întrebat despre o posibilă revenire în PNL, a punctat că „În politică – ca și în viață – niciodată să nu spui niciodată”.

Iar când moderatoarea i-a pus o întrebare „provocându-i” să-i atace pe Leoreanu, Lazăr și Cozmanciuc, Micu a jucat foarte bine cartea omului relaxat care nu se gândește la răzbunări.

Întâmplător (sau nu!) emisiunea respectivă este realizată de jurnalista Claudia Matei, cea pe care Micu a avut-o subordonată cât a fost primar, în funcția de purtător de cuvânt al Primăriei Roman.

Întreaga emisiune poate fi văzută AICI.

Daniel Vinca
susa foto – Ziarul de Roman

 

2 thoughts on “Micu, bezele către Leoreanu și PNL!

  1. LEOREANU si TARATA fost membri marcanti PSD ! De ce toata lumea uita asa? Acolo s-au școlit si s-au ridicat in politica….

Lasă un răspuns