„Mi-a dat un milion ca s-o votez! Doamna Creţu, poziţia 4!” VIDEO

Scandalul din comuna Dobreni-Neamţ (unde Vasilica Creţu – ALDE) a câştigat Primăria cu doar un vot diferenţă) continuă. „Mi-a dat 100 de lei s-o votez. Doamna Vasilica Creţu, poziţia 4 pe buletinul de vot. Ea personal mi-a dat”, spune o tânără. Alte două femei mai în vârstă recunosc şi ele că ar fi primit câte 50 de lei. Vezi materialul video de mai jos:

Aceste înregistrări fac parte din dovezile ataşate la plângerea penală depusă de fostul primar, Dan Ceauşu (PSD) împotriva celei care l-a depăşit cu doar un vot (292 la 291) şi pe care o acuză de „coruperea alegătorilor”, faptă pedepsită de Codul Penal.

Cu privire la plângerea depusă împotriva ei dar şi la declaraţiile martorilor, Vasilica Creţu a declarat, foarte concis, următoarele: „Pot să depună câte plângeri vor, e dreptul lor. Şi eu pot aduce filmări cu ei că au dat… Îmi pare rău, nu mai pot vorbi, sunt la cimitir, la o pomenire…”.

Reamintim că Vestea.net nu se substituie instituţiilor de anchetă şi de Justiţie care vor stabili, conform competenţelor, care este adevărul în tot acest scandal şi stăm la dispoziţia tuturor celor implicaţi şi care solicită să-şi exprime un punct de vedere.

Daniel Vinca

Nota Bene – Tocmai vin informaţii că în altă comună, cel puţin 9 persoane (capi de familie) recunosc că ar fi primit „plata” pentru ca voturile lor şi ale familiilor să fie direcţionate spre un anumit candidat. Vom reveni.

cop dobreni mita

Comentarii Facebook

2 thoughts on “„Mi-a dat un milion ca s-o votez! Doamna Creţu, poziţia 4!” VIDEO

  1. Va rog investigati si la Roznov, ca dl si distinsul Ciubotaru a facut acelasi lucru. Seara dupa ora 9 a mers din poarta in poarta si oferea 50de lei,intr-o cutie de chibrituri , in principal la cei numerosi. S-au oferit si bancnote de 100 de lei. Dar cine sa investigheze? Toata lumea e oarba cand vine vorba despre mita si alte ilegalitati. Mi-e scarba ca traiesc in Romania!

    admin: ceva probe aveti? ca altfel ce spuneti sunt vorbe in vant iar in caz de proces sau solicitare a celui vizat eu sunt obligat sa ofer ip-ul dvs…

  2. in comuna Savinesti s-au dat si 200 ron pentru un vot de catre primarul Horciu Daniel si apropiati ai acestuia, printre care si un consilier pe nume Vasiliu, iar la sectia de votare din scoala nr.10 Colonie au fost prinsi 2 cetateni cu cate 2 voturi pentru primar si politia nu a luat nicio masura pentru ca aceste voturi erau pentru actualul primar

    admin: ceva probe aveti? ca altfel ce spuneti sunt vorbe in vant iar in caz de proces sau solicitare a celui vizat eu sunt obligat sa ofer ip-ul dvs…

Lasă un răspuns