Mesajul zilei: „Am ajuns acasă vindecat de Covid-19. Susţinerea voastră a însemnat enorm!”

Într-o mare de informaţii grave (şi adevărate, din păcate, în marea lor majoritate), un mesaj postat azi de un bărbat din Neamţ, vindecat de Covid 19, arată că, vorba cântecului, „Sfârşitul nu-i aici”.
Vestea l-a numit la momentul respectiv „Pacientul N.”, dar, odată ce el şi-a declinat public identitate (şi bravo lui pentru asumare), menţionăm că mesajul de mai jos aparţine lui Ciprian Vasile Nechita:

<<Dragi prieteni!
După perioada grea prin care am trecut a venit momentul să vă anunț că am ajuns acasă vindecat de Covid-19 și mă simt foarte bine. Țin să vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am fost plăcut surprins de numărul mare de oameni care ne-au susținut și pe mine și pe familia mea în această perioadă. În momentele în care psihic nu eram foarte bine, cuvintele și susținerea voastră au însemnat enorm. Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate tuturor!>>.

La momentul confirmării testului POZITIV, prima ipoteză vehiculată (inclusiv de surse apropiate de zona dreaptă a administraţiei), au legat problema acestuia de participarea la Campionarul Naţional de Dans Sportiv (unde bărbatul a mers cu copilul lui care a făcut parte din corul care a Intonat, la deschidere, Imnul de Stat). Ipoteza a fost una cu atât mai abordabilă cu cât „Pacientul N.” a fost anunţat public şi transportat la Iaşi în aceeaşi zi cu Andrei Scrab, şeful ONG-ului implicat în organizare (şi care a primit banii, dubios, de la CJ deşi în documentele instituţiei judeţene, asociaţii din contract erau CJ şi Federaţia de Dans sportiv care are ca preşedinte un ex-deputat PSD, condamnat penal).

O altă bănuială a familiei vizează o petrecere de pe 8 martie care a avut loc la restaurantul unei pensiuni din apropiere de Piatra Neamţ (există un alt caz Pozitiv care a fost la aceeaşi locaţie pe 7 martie).

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns