Mesajul viral anti-PSD, lipit de Podul de la Preluca!

Mesajul viral şi vulgar la adresa PSD din ultimele săptămâni a fost lipit de gâtuirea rutieră de la Podul de la Preluca. urarea respectivă fiind scrisă pe asfalt, cu alb si rosu, cu circa 100 de metri înaintea de semaforul de acces.

Fotografia circulă deja pe reţelele sociale de azi-dimineaţă şi e încă o probă că toată încrâncenarea slugilor cu grade de comisari din Brigada Rutieră s-a întors ca un bumerang împotriva PSD căruia îi va fi foarte greu să lupte împotriva unui mesaj vulgar dar foarte penetrant, inclusiv în rândul propriilor mase de alegători.

Pentru că e mai greu să explici unor alegători cu educaţie şi cultură diferită cum e cu influenţa ROBOR, cu mutarea unor procente din PIB sau alte detalii de politică macroeconomică dar expresia care face trimitere la sexul oral e pe înţelesul tuturor.

Şi peste toate astea, excesul de zel al Jandarmeriei Române (acuzată că a transformat militarii în bodyguarzii unui partid politic) a îndârjit şi mai mult oponenţi ba, în plus, a ostilizat anti-PSD chiar şi cetăţeni care până acum aveau o atitudine neutră.

Reamintim că la Podul de la Preluca se circulă pe un singur fir, situaţie care generează frecvente blocaje rutiere şi că termenul oficial de finalizare a lucrării este peste câteva săptămâni.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Mesajul viral anti-PSD, lipit de Podul de la Preluca!

  1. De ani de zile sub presedentia lui Arsene circulam pe mizeria aia de pod gata sa se prabuseasca.

    Ca sa te apuci sa-l repari vara cind traficul este maxim este o nesimtire.

    Mu.e P.D este mai mult decit potrivit pentru situatia data.

Lasă un răspuns