Mesajul senatorului Țapu, după congresul PNL: „Punct și de la capăt!”

Senatorul liberal (de Neamț) Eugen Țapu consideră că PNL trebuie să se concentreze, de acum înainte, pe asigurarea unei guvernări eficiente, odată ce a trecut Congresul PNL.

„Punct și de la capăt”, este îndemnul senatorului Țapu, care punctează: „Congresul PNL a trecut, trecem și noi mai departe și respectăm Programul de guvernare și cuvântul dat românilor în alegeri.
Mă bucur că am pus umărul la evoluția partidului și consider încheiată etapa aceasta, interesul nostru comun fiind guvernarea performantă și soluțiile pentru perioada următoare: facturi mai mari, prețuri în creștere determinate de scumpirea energiei, valul 4 al pandemiei, criza medicamentelor, măsurile de protecție sanitară sau imunizarea populației împotriva coronavirusului”.

Senatorul nemțean amintește și că azi România semnează contractul PNRR cu reprezentanții UE și că e vorba de investiții importante, inclusiv pentru Neamț: „Dovadă că lucrurile merg conform calendarului, în ciuda tuturor celor care au vociferat împotriva Guvernului, este chiar faptul că astăzi deja vorbim despre semnarea PNRR. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este astăzi la București.
Eu voi susține investițiile pentru Neamț și prioritățile nemțenilor, pentru că avem nevoie să revigorăm zona și să ținem profesioniștii în țară>>.

A.V.

 

One thought on “Mesajul senatorului Țapu, după congresul PNL: „Punct și de la capăt!”

  1. ,,Senatorul liberal (de Neamț) Eugen Țapu consideră că PNL trebuie să se concentreze, de acum înainte, pe asigurarea unei guvernări eficiente, odată ce a trecut Congresul PNL.,, Ce jenant , ce spectacol grotesc la Romexpo , reguli in plina pandemie incalcate grosolan , dulapul de Sibiu fara masca , etc.
    Mai nemernicilor , de Art. 352. – Zădărnicirea combaterii bolilor Infracțiuni contra sănătății publice Infracțiuni contra siguranței publice ati auzit ? Ce, ,,punct si de la capat ,,ma , ca ati adus oamenii la capatul rabdarii, ce tot vanturati PNRR-ul asta cand nu-i cunoaste nimeni continutul , de ce este secretizat si nu este dat publicitatii , de ce nici un europarlamentar nu-i cunoaste continutul ? Deja firmele de consultanta , de studii de fezabilitate , isi freaca mainile !

Lasă un răspuns