Mesajul pentru care în România nu scapi fără înjurături! Oana Bulai: „Sunt în PSD, Viorica Dăncilă preşedinte!”

În timp ce unii din liderii PSD încă nu s-au trezit din mahmureala pierderii Guvernării şi nu s-au calibrat îndeajuns pentru un mesaj public, Oana Bulai („nemţeanca de la Guvern”) vine cu un al doilea mesaj public la interval de câteva zile şi îşi asumă cu un tupeu aproape „sinucigaş” (în relaţia cu internetul unde postacii adversarilor nu o vor ierta!) apartenenţa la PSD şi ţelul „Viorica Dăncilă preşedinte”.

În România nu scapi fără înjurături nu doar dacă spui precum personajul respectiv că eşti membru PSD şi că votezi cu Dăncilă ci vei primi milioane de replici pe facebook indiferent de opţiunea asumată. Dacă te declari PNL-ist şi/sau fan/alegător al lui Klaus Iohannis, îţi vei primi „dedicaţiile de rigoare” de la exaltaţii USR-işti sau de la talibanii PSD-işti sau de la cei care susţin candidatura lui Mircea Diaconu (Pro România şi ALDE) sau de la PMP-iştii înfocaţi. Şi tot aşa… Iar această spirală a violenţei verbale este întreţinută chiar de unii politicieni şi, mai ales, de unii aşa-zişi specialişti în comunicare (în fapt, personaje triste şi total necalificate, care ştiu doar „Şefu’, dă-le în bot, să vadă ce tare eşti!”).

<<În orice moment, un om trebuie să știe exact unde îi este locul, lângă cine stă și ce are de făcut. În ceea ce mă privește, știu exact: sunt în PSD, sunt alături de colegii mei și avem un obiectiv clar – Viorica Dăncilă președinte!
Locul meu este în PSD pentru că social-democrația este singura doctrină care pune omul pe primul loc și are în vedere solidaritatea socială și grija pentru categoriile vulnerabile. Acea sintagmă „nu lăsăm pe nimeni în urmă” nu este vorbă în vânt!
Locul meu este în PSD pentru că Guvernul Dăncilă a făcut foarte multe lucruri bune pentru români. Și, pentru că sunt din Neamț, trebuie să spun că în ultimii ani, spre județul meu au fost direcționate sume enorme de bani. Din acești bani s-au făcut drumuri, s-au reparat și modernizat spitale, s-au construit grădinițe, s-au reparat școli, lista e lungă. Pot spune că în ultimii trei ani s-au făcut lucruri în Neamț cât nu s-au făcut în 30 de ani! Este aici și meritul echipei de la Consiliul Județean, condusă de Ionel Arsene, care cred că știe drumul dintre Str. Alexandru cel Bun 27 Piatra Neamț, și Piața Victoriei 1 București, cu ochii închiși! Adică între sediul Consiliului Județean și Guvern, unde vine cu solicitări pentru a primi finanțare. Iar județul Neamț a contat și în alt mod, prin reprezentare. A avut miniștri cu portofolii esențiale și un Consilier de Stat al premierului pe Sănătate și Educație, în persoana mea. Neamțul a fost mereu „pe harta” politică, pentru că organizația PSD Neamț este puternică și a susținut, la rândul ei, fără ezitare, Guvernul Dăncilă>>, spune Oana Bulai.

„Nemţeanca din Guvern” (încă, pentru cele câteva zile câte se vor mai scurge până la ştafeta guvernamentală) defineşte pentru restul lumii (politice din România, pentru susţinătorii partidelor) locul şi rolul ei în următoarea perioadă de timp: <<Lângă cine stau? Lângă colegii mei din PSD, oameni care au obiective clare, iubesc românii și le vor binele. Este atât de simplu! Ce am de făcut? Voi munci, alături de colegii mei, pentru a avea un președinte al tuturor românilor! Cred sincer că Viorica Dăncilă poate readuce unitatea în țara noastră, poate fi un președinte corect, cu suflet, atent la binele tuturor. A dovedit de când este premier că poate conduce președinția Consiliului UE, dar poate avea grijă și de cei mai vulnerabili dintre români. A dovedit că poate conduce cel mai mare partid din România și un Guvern boicotat constant de actualul președinte. A spus întotdeauna lucrurilor pe nume și nu a făcut decât să muncească non stop, în timp ce era atacată din toate părțile. Are toată admirația mea!
Inima mi-a spus mereu ce să fac. O voi asculta și acum. Și.. e ca un făcut! Simbolul campaniei Vioricăi Dăncilă e chiar inima românească…>>.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.