Mesajul maestrului Eugen Doga, după Vacanțe Muzicale: „M-am simțit la Neamț ca acasă!”

Seara Eugen Doga din cadrul Vacanțelor Muzicale 2019 a fost – cu siguranță! – una dintre cele mai apreciate dacă nu „cea mai cea” dar, în aceeași măsură, și artistul din Republica Moldova a plecat din Neamț impresionat de primirea caldă de care s-a bucurat aici.

Spune asta chiar Eugen Doga într-un mesaj trimis lui Ciprian Aileni (unul din angajații Centrului pentru Cultură care a făcut parte din stafful organizatoric al Vacanțelor Muzicale, condus chiar de directoarea instituției, Carmen Nastasă). Compozitorul se referă în multumirile adresate de el și la partea de festival dar și la felul cum l-au primit și apreciat nemțenii și în orele petrecute aici, când s-a plimbat prin oraș.

Mai jos, mesajul respectiv:

Mai trebuie adăugat că pe parcursul celor două zile de ședere la Piatra Neamț, Eugen Doga a arătat o modestie aparte. nu a avut pretenții extravagante pentru el sau orchestra cu care a venit, a acceptat să stea la fotografii la spectacolul din ajunul concertului lui (a venit cu o seară înainte la Piatra Neamț și a stat în public ca orice spectator) dar și după propriul recital.

Mesajul a fost trimis de Eugen Doga lui Ciprian Ailenii probabil pentru că ultimul a fost cel desemnat să se ocupe de formalitățile organizatorice, de cazare etc pentru maestru și cei doi au ținut legătura și înainte și după spectacol.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns