Mesajul lui Sauciuc pentru Chitic: “Nimeni de la PMP nu este menajera nimănui!”


Ca răspuns la acuzaţiile aduse de primarul Dragoş Chitic alianţei majoritare care nu-i votează proiectele, preşedintele PMP Neamţ a precizat: “Am un mesaj pentru domnul Chitic. Trebuie să înţeleagă că nimeni de la PMP nu este menajera nimănui”.

Sauciuc a punctat că felul în care PMP va vota fiecare din proiectele din şedinţa extraordinară de săptămâna viitoare va fi decis în Biroul Permanent Local. A acceptat să anticipeze că nu crede că PMP îşi va schimba poziţia pe proiectul pe care primarul Chitic cere concesionarea direct a Pieţei Centrale către Urban, până la organizarea licitaţiei: “Doar licitaţie”.

Sauciuc a anticipat intransigenţa PMP şi pe proiectul prin care acelaşi primar solicită reîntregirea Cabinetului (la ultima şedinţă, din 4 posturi au fost desfiinţate 3) şi anularea desfiinţării funcţiei de city-manager: “Nu avem nimic cu oamenii respective, noi vorbim de principia. Domnului Puşcaşu i-a fost prelungit mandatul, aşa, prin vot în Consiliul Local. Noi credem că era mai corect să-şi încheie mandatul şi să se organizeze un nou concurs”.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns