Mesajul lui Crin Antonescu pentru fanii din Neamţ: Pe cine susţine în turul 2?

antonescu

Fanii din Neamţ ai lui Crin Antonescu au un mesaj clar de la idolul lor pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Fostul preşedinte al PNL a declarat pentru siteul stiripesurse.ro că că în această campanie electorală nu susţine pe nici unul din cei doi candidaţi întraţi în turul al II-lea: „Sunt independent ca un preşedinte”, a declarat Antonescu.

Fanii nemţeni ai fostului lider s-au definit, imediat după ce acesta a renunţat la şefia partidului, ca admiratori ai stilului de politică promovat de acesta, ai discursului său înflăcărat. De aceea, unii nemţeni chiar au aşteptat să vadă care e mesajul lui Crin pentru turul 2 şi dacă acest semnal ar fi unul de urmat.

Acest mesaj nu este unul de susţinere al vreunui candidat. Fostul şef al PNL a recunoscut că a avut schimb de mesaje cu ambii, dar a menţinat că nici unul din ei nu se pot bucura de sprijinul său.

”Am schimbat două vorbe, așa, care mai e treaba. Am comentat neutru, deci, nu e nicio chestie. Nici Iohannis și nici nimeni altcineva nu se poate baza pe sprijinul meu. Pur și simplu: Ponta m-a sunat şi am vorbit mai mult glume de astea politice, ce comenta el de alegeri, chestia aia că au venit Iohannis și cu Blaga în sediul unde s-a făcut USL, dar au fost pur și simplu niște chestii de discuție politică.”, a spus Antonescu. „Cu Iohannis am avut un schimb de mesaje şi atât”, a mai spus fostul lider al PNL pentru acelaşi site de ştiri.

vestea.net

 

Lasă un răspuns