Mesajul lui Cozmanciuc după duminica GALBENĂ GUTUIE de la Neamţ


După ani buni şi multe runde de alegeri, ieri, PNL a recîştigat judeţul Neamţ, considerat în ultima perioadă „fief PSD” iar şeful PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis în urmă cu câteva minute un mesaj în care mulţumeşte pentru voturile primite ieri dar şi „verticalizează” abordarea pentru turul 2.

<<Vreau să le mulţumesc nemţenilor care au ales, în mod covârşitor, ca împreună cu preşedintele Klaus Iohannis să schimbăm modul în care se face politică în judeţul Neamţ. Prin votul lor de duminică au arătat că îşi doresc să fie respectaţi şi conduşi de nişte politicieni care dau dovadă de responsabilitate şi nu conduc doar pentru anumite grupuri de interese. Am încredere că în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi mai mulţi nemţeni vor ieşi la vot şi vor vota, din nou, pentru o Românie Normală, pentru a pune umărul la dezvoltarea Neamţului şi a zonei Moldovei!>>, spune Cozmanciuc.

Într-un alt mesaj, transmis aseară după anunţarea reyultatelor exit-poll, şeful PNL Neamţ mulţumea şi activiştilor liberali pentru munca şi implicarea din campanie:

<<Stimați nemțeni vă mulțumesc tuturor celor care ați votat astăzi. Le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru continuitate, pentru o Românie Normală, pentru președintele Klaus Iohannis.
Vă mulțumim că ați înțeles că și județul Neamț merită mai mult, că regiunea Moldovei merită mai mult. Ne onorează și responsabilizează încrederea voastră. Împreună vom învinge.
Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PNL Neamț, pentru munca depusă în această campanie. Împreună, ca o adevărată echipă, au reușit să vă transmită vouă, nemțenilor, că președintele Klaus Iohannis este cel mai bun președinte pe care îl are și îl va avea România.
Sunt încrezător că și în turul II al alegerilor prezidențiale Klaus Iohannis va fi marele învingător în județul Neamț.

Încă o dată vă mulțumesc! Împreună pentru o Românie Normală!>>.

Reamintim că actualul lider al liberalilor nemţeni a preluat iniţial organizaţia în august 2014, după ce PNL Neamţ era, practic, decimat de luptele interne dintre grupările Ursărescu şi Ţapu.

D.V.

Lasă un răspuns