Mesajul lui Arsene pentru Chitic: „Dacă este responsabil nu facem referendum de demitere. Dar, dacă duce Piatra-Neamţ de râpă…”

PSD Neamţ nu ia în calcul, oficial, planul de demarare a unui referendum pentru încetarea mandatului primarului de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic – acesta a fost primul mesaj transmis de Ionel Arsene în conferinţa de presă de azi unde a primit o întrebare punctuală pe acest subiect. La nici un minut, acelaşi Arsene a nuanţat şi a precizat că primarul Chitic poate sta liniştit pe această temă doar dacă are performanţe în administraţie, altfel, „dacă duce oraşul de râpă, luăm în calcul şi această posibilitate”.
Iniţial, întrebat despre scenariul despre care şi Vestea dar şi alte publicaţii au punctat că ar fi discutat în anumite cercuri legate de PSD şi ALDE, Arsene a avut un răspuns scurt: „Asta este doar o speculatie a presei”. Mai mult, pe un ton extrem de împăciuitor a ţinut să transmită şi că trece cu vederea „unele derapaje ale primarului Chitic” pe care le-a pus sub patima inerantă campaniei electorale: „E ca la un meci, mai pune unul o piedică, mai joacă unul mingea cu mâna… Dar a trecut campania, spunem <<Stop joc!>> şi de acum trebuie să facem administraţie pentru oameni”.

La a doua întrebare adresată pe acelaşi subiect, Arsene a nuanţat, l-a lăudat un pic pe primar, a apărut şi un „dar, dacă…” şi a încheiat avertizându-l pe Dragoş Chitic: ”S-a terminat campania şi domnul Chitic trebuie să facă administraţie, iar pentru că eu il ştiu un om onest, mă aştept ca domnul Chitic să se ridice la înalţimea funcţiei sale şi să se ocupe de oras, care are grave probleme financiare. Daca este responsabil, e în regula. Dar, dacă duce Piatra- Neamţ de râpă, luam în calcul şi această posibilitate”.
Dată fiind plaja generoasă pe care a răspuns, cap-coadă, şeful PSD, fiecare cititor poate trage propria concluzie cu privire la stabilitatea funcţiei ocupată de actualul primar de Piatra Neamţ. Rămâne, ca un ecou, replica „dar, dacă…”.

D.VINCA

cop-chitic-arsene

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Mesajul lui Arsene pentru Chitic: „Dacă este responsabil nu facem referendum de demitere. Dar, dacă duce Piatra-Neamţ de râpă…”

Lasă un răspuns