Mesajul Isabelei Chitoşcă după eliminarea din X Factor! „Regret să nu am reuşit să fiu…”

„Regret ca nu am reusit sa fiu in aceasta seara la inaltimea asteptarilor voastre! Poate inca nu eram pregatita pentru asa ceva, poate nu a fost momentul meu. Ce stiu sigur este faptul ca voi munci si mai mult pentru a face fata unor asemenea experiente.
Sunt mandra ca am ajuns pana aici (nu a fost usor) sunt la prima experienta de acest gen, ce am avut de invatat am invatat si sper la un viitor mult mai bun!
Va pup si credeti in mine!” – acesta a fost mesajul transmis vineri noaptea de Isabela Chitoşcă pentru cei care au susţinut-o. Mesajul a fost transmis la puţin timp după ce Isabela a fost eliminată în faza de dinainte de duelurile care preced finala.

Mai jos, in format VIDEO, emoţiile de dinainte de a intra în scenă, piesa cântată de Isabela Chitoşcă şi momentul în care este anunţată eliminarea:

Mesajul de mai sus al Isabelei a strâns sute de likeuri si comentarii.  majoritatea prietenilor si fanilor acesteia au punctat faptul că e vorba doar de o bătălie pierdută dar că talentul primit în dar de la Dumnezeu şi munca ei (şi de până acum şi de acum încolo) o vor duce, în final, acolo unde îşi doreşte.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Mesajul Isabelei Chitoşcă după eliminarea din X Factor! „Regret să nu am reuşit să fiu…”

  1. Pana la urma fata asta e din Neamt sau din Bucuresti???? sau II este rusine ca e moldoveanca???

Lasă un răspuns