Mesajele echipei învingătoare

chitic popescu teodorescu

Chitic: Câştigătorii de azi sunt cetăţenii

“Multumesc colegilor pentru ca au demonstrat inca odata forta si unitatea echipei. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut. Multumesc mass-mediei locale pentru corectitudine. Multumesc pentru felicitari si aprecieri. Castigatorii zilei de astazi sunteti voi , cetatenii orasului Piatra Neamt”, a precizat primarul Dragos Chitic într-o postare pe internet.

“Sunt multe lucruri de făcut, vă spun sincer, atât eu cât şi colegii mei de abia aşteptăm să ne aşezăm din nou la treabă. Atăzi, vineri, joi aproape că nu ne-am putut implica în activitatea administrativă pe care vrem s-o facem pentru că a trebuit să pregătim şedinţa de consiliu, pentru că a trebuit să ne ocupăm mai mult de această nouă încercare de destabilizare. Eu vreau să-i asigur pe cetăţeni că echipa de conducere a Primăriei Piatra Neamţ este o echipă serioasă, pusă pe treabă şi dacă vom fi lăsaţi să facem treabă rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp”, a spus primarul interimar în conferinţa de presă de după şedinţa de luni.

Popescu: Sper ca liderii PSD să-şi dea seama măcar în al 12-lea ceas!

“Vreau şi eu să mulţumesc colegilor consilieri pentru că au reconfirmat şi de data aceasta încrederea care ne-o acordă şi să-I asigur că ne vom face treaba şi nu vom avea niciun derapaj de la buna administrare a oraşului. Sper ca liderii PSD să înţeleagă măcar acum că populaţia din Piatra Neamţ nu doreşte schimbarea conducerii Primăriei. Măcar în al 12-lea ceas să-şi dea seama că dacă mai continua cu asemenea încercări de destablizare o fac numai împotriva cetăţenilor. Pentru noi, dacă ne schimbă, nu e o problemă. Sunt funcţii care se câştigă, se pierd… Dar cetăţenii vor avea de suferit dacă nu se încetează cu această politică neserioasă”,  declarat şi vicepirmarul Vasile Popescu.

Teodorescu: Ultimul teatru ieftin

“Teatrul s-a terminat, a rămas sala goală. Actorii și-au jucat rolul și s-au retras la casele lor. Așteptăm recenziile pe baza reprezentației. Dar, de mâine fiecare își va relua activitatea. 
Stau și mă întreb, a câștigat cineva ceva ? A pierdut cineva ceva ? Știți răspunsurile …. 
Am convingerea că ceea ce a fost azi, va fi ultimul teatru ieftin, că de azi fiecare va ști ce are de făcut.
Personal, am fost degajat în tot acest timp, rezultatul era previzibil, oamenii au judecată și bun simț, au sisteme de valori și nu cred în promisiuni deșarte.
Credeam că voi fi fericit de acest rezultat, însă nu, sunt apăsat de ceea ce urmează, să nu dezamăgesc, în primul rând pe mine, apoi pe cei ce mi-au arătat încredere, atât mie cât și echipei.
Greul începe de acum, sunt multe lucruri de rezolvat, multe de schimbat, altele de adus la normal.
Ușa biroului meu este deschisă și așa va rămâne până la sfârșitul mandatului.
Principalii mei colaboratori vor fi consilierii locali, indiferent de culoarea politică, care vor fi implicați în luarea deciziilor imediat următoare”, a postat pe internet viceprimarul Constantin Teodorescu.

D.V.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.