Mesaj sfâşietor la despărţirea de Costică Vardohlip: „Of, vroiam să-ţi pup mâinile care m-au învăţat atâtea!”

Înmormântarea celui care a fost nu doar campion naţional la lupte greco-romane ci un adevărat mentor pentru generaţii de tineri sportivi a lăsat un gol imens nu doar în sufletele rudelor lui Costică Vardohlip ci şi în ale celor care l-au privit ca pe un frate mai mare sau chiar ca pe un tată.

Un mesaj extrem de crunt a fost făcut public de un alt campion al luptelor, de Dragoş Cîmpanu care dă de înţeles că nu a ajuns la înmormântare ci doar la cimitirul unde a fost depus trupul marelui sportiv.

Mai jos, integral, tristul cuvânt de rămas bun, de la Dragoş Cîmpanu pentru Costică Vardohlip:

<<Eu am ajuns acasa definitiv, nea Costica , iar tu ai plecat de acasa definitiv. Am fost si „te-am vazut” nea Costica , nu-i locul tau acolo, nea Costica. Iarta-ma ca nu am ajuns sa te vad chiar si in mizeriile alea de scanduri, vroiam sa-ti pup mainile, mainile alea care m-au invatat atatea si care mai aveau sa ma invete nenumarate lucruri, doar lucruri bune pt ca la asta te-ai priceput cel mai bine, om drag… Of, nea Costica. Of… Te iubesc, te voi iubi, te respect, te voi respecta, te voi pomeni toata viata mea, dragul meu „nea Costica”…>>

D.V. / sursa foto: Dragos Cimpanu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns