Mesaj sfâșietor: „Draga, prima noapte în care nu suferi tu, dar suferim noi…”


Octavian Bărbuleț, prietenul actriței Draga Olteanu Matei care se ocupă de înmormântarea acesteia, a postat aseară un mesaj emoționant.

„Draga…
Vine prima noapte în care nu mai suferi tu, dar suferim noi, cei ce te-am iubit și te vom păstra mereu în suflet!
Curg mesajele de condoleanțe de la minunații actori, alături de care ai strălucit pe scenă!
Plâng oameni care nu te-au văzut niciodată, dar cărora le-ai provocat hohote de râs! Te regretă amarnic cei cărora le-ai smuls ropote de aplauze!”, spune Bărbuleț.

Acesta amintește și le mulțumește și salariaților din sistemul de Sănătate: „Oftează medicii și asistentele care au luptat până în ultima clipă să te smulgă din ghearele morții!
Astăzi, la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iași, unde ți-ai trăit ultimele clipe ale vieții, a fost coborât steagul în bernă! Un profund semn de respect pentru ceea ce ai fost și vei rămâne pentru întreaga țară, pentru dragostea ta față de istoria acestui popor, pentru iubirea pe care ai avut-o față de oameni.
Mă înclin cu tot respectul în fața cadrelor medicale ieșene și al celor din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, care au făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a te salva. Uneori, nici Dumnezeilor în halate albe nu le ies planurile!
Odihnește-te în pace, Draga noastră stea dintre stele!”.

D.V.

Lasă un răspuns