Mesaj sfâşietor / Bunicul dr. Smicală: MULŢUMESC, FINLANDA, CĂ MI-AI SMULS NEPOŢII DIN BRAŢELE MAMEI LOR!

camelia-smicala-ziar-vestea-neamt-copii-luati-de-stat-1

Doctorul Radu Smicală – tatăl medicului Camelia Smicală, din Tampere – căreia statul finlandez i-a luat cei doi copii, de 8 şi 9 ani, a publicat pe internet un mesaj emoţionant. Bunicul celor doi copii îşi exprimă indignarea faţă de practicile autorităţilor finlandeze care i-au luat nepoţii de lângă mama lor, adică de lângă fiica sa. “Mulţumesc, Finlanda!”, scrie obsesiv şi la modul figurat cunoscutul medic pediatru nemţean, urlându-şi disperarea de bunic care vede familia fetei sale devastată de o astfel de lovitură.

“Multumesc Finlanda! Ai smuls pe nepotii mei Maria si Mihai de 8 si 9 ani din bratele mamei din casa lor , i-ai despartit de sora lor mai mare, Andreea , i-ati haituit ca pe niste animale, ati lovit-o pe mama lor , doctor apreciat in Tampere. Pentru ce? Cu ce a gresit? Ca amuncit de 10 ani de când este in Finlanda, ca sa-i creasca, sa-i hraneasca, sa-i imbrace, sa-i educe care adeclarat ca , de una singura, fara nici un ajutor. Cu ce i-a ajutat statul Finlandez? Cu amenzi peste amenzi, cu obligarea de a plati avocatii tatalui copiilor,fiind singurul lui scop, care o da in judecata doar ca sa o distruga, dupa cum declara peste tot. Pe el nu-l intereseaza proprii lui copii, nu a contribuit cu nici un cent la cresterea lor, vrea doar sa-i ia statul , doar din ambitia bolnavicioasa de a lovi in mama lor pe care declara ca nu se va lasa pana o va distruge, asta fiind singurul lui scop in viata. Multumesc Finlanda ca il ajuti sa-si satisfaca ambitiile bolnavicioase, ca iei de bune toate minciunile lui si contribui la distrugerea unei familii care crestea fericita. Nu stiu ce legi pot sa fie care pedepsesc doi copii nevinovati, ii ia din sanul familiei si-i incarcereaza. Nici cei mai rai criminali nu sant cu interdictie de a-si vedea familia sau fara drept de a vorbi la telefon. Ce vina au doi bunici din Romania, pe care i-ati adus in pragul disperarii cu ce s-a vazut la televizor. Multumesc Finlanda!”, scrie dr. Radu Smicală.

Semnatarul rândurilor de mai sus are 69 de ani şi este unul din cei mai cunoscuţi medici pediatri din judeţul Neamţ.

Fiica sa, care continuă demersurile de a-şi recupera copii, a răspuns laconic la scrisoarea de mai sus: „Tata,ma lupt sa-i iau inapoi”.

Lasă un răspuns