Mesaj pentru PSD-işti: UNITATE ŞI DISCIPLINĂ!

arseneSocial-democraţii din teritoriu trebuie să înţeleagă mesajul indirect al votului dat în Comitetul Executiv PSD prin care Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din partid, ca urmare a unor declaraţii de presă menite să tulbure apele şi aşa nu prea limpezi în această perioadă. O spune clar deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, ca unul care a participat la acea şedinţă şi care a votat pentru respectiva măsură.

Deputatul Arsene punctează şi faptul că votul a fost unul zdrobitor pentru respectiva măsură disciplinară: “La 80 de voturi pentru şi doar două abţineri şi două voturi împotrivă, despre ce vorbim? Despre o majoritate covârşitoare. În aceste momente trebuie să strângem rândurile, nu să ne întrecem în interviuri în care ne acuzăm colegii”.

Întrebat dacă votul de la Bucureşti este un mesaj şi pentru organizaţiile teritoriale (judeţene sau locale), liderul PSD Neamţ a răspuns tranşant: “Da. De ce nu? Acum e nevoie de unitate şi de disciplină!”.

vestea.net

 

6 thoughts on “Mesaj pentru PSD-işti: UNITATE ŞI DISCIPLINĂ!

  1. Că cam, nu ne spune tot, d-l deputat. Pai cine i-o smonit pe cei trei ? Nu cumva Basescu si oculta PNL-ista, prin reprezentantul ei la varf, sasul Iohannis sunt de vina ? Da’ cei doi care n-or votat pt. excludere, nu cumva au legaturi cu aceasta ? Că când ne-o va spune ? Pai, daca-i bal, bal sa fie, sa danseze toti ! In rest, d-l Ionica va vota cum ii spune unchiu’ Dragnea, ca ramane fara sosetele !

  2. manca-l-ar tata de frumos si omenos..Uite de unde vine disciplina si bunastarea si evolutia. Haiti, dispari kominternistule 🙂

  3. Aseara, 30.11.2014, am putut vedea la Romania tv cea mai mare porcarie mediatica ! Geoana si Vanghelie sunt…..oamenii lui Basescu ! Cat de tampiti pot fi unii, ca pierzand pe tema asta, s-o continue ?? Cat de cretin cred astia ca e poporul ?? Ghita si-a dat demisia iar acum, chiar daca se da outsider, continua sa le „bage mortu-n casa” fostilor colegi. Daca nu va fi oprit si mascarada va continua, PSD-ul isi va „bate o multime de cuie in talpi”. Nu stiu daca o fac intentionat, ca in 2004, cand n-au luptat deloc impotriva portocaliilor, acceptand toate acuzele, fara sa cracneasca. Nu-i PSD-ul de plans, dar parca prea si-o face cu manuta din dotare. Asa o fi scenariul ?? Om vedea !!

  4. mai tampitel, cand unul din cei doi care voteaza impotriva e iliescu, taci , fugi si te ascunzi sub fustita mamicii tale, nu iesi in fata sa te bati cu pumnu-n piept ca tu ai votat pentru.Mosul comunist e mai inteligent decat toata gasca voastra de penali tampiti!Si o sa vedeti…Crezi ca viorel va scapa de puscarie?Ha, ha , ha, ce gluma buna!

  5. Din pacate, tot ce isi doresc acum pesedistii nu mai este posibil, decat daca vor fi condusi de un alt presedinte, deoarece nu mai sunt credibili, majoritatea liderilor din acest partid, cu radacini puternice in PCR, au dosare penale sau sunt deja ascunsi dupa gratii. Doamne fereste sa fi patit toti soarta lui Ceausescu, deci…Dumnezeu sa-i ierte, dar sa-i si judece… dupa pacatele lor!

  6. Domnul Ponta le-a dat o mare teapa celor din USL- PSD&Co. A reusit sa bage o gramada de lideri la puscarie in frunte cu Nastase, Voiculescu si multi alti asa zis grei din tara.
    In curand se va reusi distrugerea si pulverizarea acestui partid. In maxim 1 an, vor disparea toti asa-zisii grei din PSD si alte partide.
    Ponta si Basescu sunt complici in aceasta mega-inselatorie aplicata in special celor din PSD dar care are rolul de a curata partidele de elementele nocive democratiei Prima dovada este tratatul de coabitare care i-a lasat pe toti perplecsi si cu gura cascata, tratat care nu avea nici un alt rol inafara celui de al re-legitima pe Basecu iesit sifonat din referendum. Referendul a fost facut in asa fel incat Basescu sa nu poata fi demis. A se vedea si efortul facut pentru a invalida referendumul (vezi numarul persoanelor votante). A doua dovada este numirea de catre cei doi a Kodrutei Kovesi la DNA si injectarea ulterioara de fonduri masive de catre guvern in aceasta structura . Plus atitudinea duplicitara a lui Ponta in cazul marilor arestari din PSD. Toti au fost pacaliti ca vine amnistia-gratierea si ….TEAPA. Oare o fi acoperit in PSD al unui serviciu (extern) ? Oare cei din PSD nu au simtit nimic ? Misiunea a fost indeplinita. Dl. Ponta l-a ajutat serios pe dl Basescu sa-si vada visul cu ochii : tepele.promise…….

Lasă un răspuns