Mesaj pentru profesoarele cu nuri expuşi pe facebook: „Nu poți să afișezi o astfel de imagine!”

Un mesaj al ex-ministrului Ecaterina Andronescu, pe cazul inspectoarei botoxate şi decoltate de la Arad poate fi luat în seamă şi de profesoarele din Neamţ care uneori se lasă furate de mirajul imaginii pe facebook: ”Nu știu cine a recomandat-o, dar este o numire total nepotrivită. Dacă vrei să fi dascăl trebuie să-ți asumi o anumită conduită, nu poți să afișezi o astfel de imagine în mediul online. Sunt cât se poate de categorică!”.

Andronescu a continuat spunând că „Dacă eu afișam o astfel de imagine în online, cu siguranță că aveați o cu totul altă părere despre mine. Ca dascăl, ești obligat să ai o anumită conduită, mai ales că ea trebuie să coordoneze activitatea profesorilor din județ”, a declarat Ecaterina Andronescu, la România TV.

Reamintim că, de circa 2 zile, respectiva inspectoare, Violeta Varga de la ISJ Arad a fost subiect de presă cu pozele postate de ea care o înfăţişau în ipostaze languroase, cu decolteuri supergeneroase şi cu buzele tuguiate pe model „botoxata”. Astăzi, respectiva a demisionat din funcţie, dar nu înainte de a declara că se consideră o victimă şi că presa a abuzat… de pozele ei private. Este clar că fosta inspectoare nu stă bine nici în ceea ce priveşte proprietatea termenilor, făcând confuzia crasă între ideea de fotografie privată şi fotografie postată chiar de ea, într.un spaţiu public, astfel definit chiar de creatorul facebook dar şi de Justiţie.

Nu ar fi rău dacă şi cadrele didactice din Neamţ ar lua în serios mesajul Ecaterinei Andronescu, pe facebook fiind destule fotografii cu profesoare, invatatoare sau educatoare din Neamţ surprinse în ipostaze fie provocatoare, fie cel puţin nefericite pentru ideea de statut de cadru didactic.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Mesaj pentru profesoarele cu nuri expuşi pe facebook: „Nu poți să afișezi o astfel de imagine!”

  1. SCOT SI ELE LA INAINTARE CE AU! DACA IQ SI CULTURA GENERALA NU EXISTA, PRODUC SI ELE…CUM POT, ASA CUM FAC MARILE „VALORI” ACTUALE DIN ROMANIA!

  2. Cine naiba le-a mai facut si pe buzatele astea artificiale, profesoare…?? se fac si fac tagma lor de ras…! Imi aduc aminte de respectul care exista inainte…acum niste pitipoance ,care si-ar da si fusta peste cap.scuze!

Lasă un răspuns