Mesaj incredibil al lui Arsene: „Aştept ca judeţul Neamţ să fie la fel de susţinut şi de Guvernul Orban!”
Mesaj incredibil de diplomat, echilibrat şi de corect politic al lui Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ (şi al CJ Neamţ) după validarea noului Cabinet Orban.
Arsene are un ton rezervat nu agresiv (ca altădată) şi, după o introducere politică în care spune că noul Guvern nu se bazează pe votul românilor, solicită ca proaspătul Cabinet să susţină cu aceeaşi intensitate investiţiile din Neamţ, dezvoltarea judeţului.

 

Îmi pare rău că Guvernul PSD nu a putut să își ducă la bun sfârșit mandatul obținut prin vot, în 2016. Îmi pare rău că noul guvern nu este instalat în urma votului românilor, așa cum e democratic.
Dar, mergem înainte.
Tot ce îmi doresc este ca județul Neamț să beneficieze de aceeași susținere și de la guvernul Orban, așa cum a beneficiat în ultimii ani de la guvernul social-democrat. Avem multe proiecte în derulare și sper să le putem încheia cu succes. Pentru că tot ce s-a făcut nu s-a făcut pentru un om, ci pentru TOȚI locuitorii județului Neamț!”, spune Ionel Arsene.

La finalul mesajului său, Arsene mulţumeşte foştilor miniştri: „Vreau să mulțumesc Guvernului Viorica Dăncilă și fiecărui ministru cu care am colaborat pentru sprijin! Și pentru că au pus pe primul loc binele românilor și al țării!”.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Mesaj incredibil al lui Arsene: „Aştept ca judeţul Neamţ să fie la fel de susţinut şi de Guvernul Orban!”

  1. Arsene stie ceva…Se mai reduce din para-ndarat, dar tot ramane destul…

Lasă un răspuns