Mesaj important de la Apaserv despre „groapa” de la avaria din spatele Hotelului Ceahlău

Apa Serv aduce la cunostinta beneficiarilor sai ca, urmare a lucrarilor de reparatii la reteaua de aductiune din data de 13.11.2019, zona unde s-a intervenit nu a fost adusa la forma initiala, fiind semnalizata corespunzator si fiind monitorizata, cu scopul de a identifica posibile noi avarii, astfel incat sa se poata interveni intr-un timp cat mai scurt.

<<De asemenea, urmeaza sa fie reconstruit integral caminul de beton, dupa noua configuratie a vanelor montate. Data estimativa a finalizarii tuturor remedierilor in zona, va fi 01.12.2019. Ne cerem scuze pentru disconfort si multumim pentru intelegere>>, precizează Apaserv.


V.N.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Mesaj important de la Apaserv despre „groapa” de la avaria din spatele Hotelului Ceahlău

  1. Mai lasati-ne cu scuzele penibile si faceti ce trebuie facut, adica, actionarul majoritar sa bugeteze urgent un program de inlocuire a retelelor devenite ciururi ! Cu ,,specialisti,, gen tudorei, puscasi , pacalici, specialisti in aruncarea ciocanului, ce incaseaza lunar salarii grase, compania se duce de rapa.
    Cei din CJ in frunte cu sefu, nu ma rup camasile de pe ei de grija ,,dragilor nemteni,, cum faceau cu ceva timp in urma cand era cate o avarie ceva mai serioasa , nu, oare de ce ?

Lasă un răspuns