Mesaj emoţionant al doctoriţei românce din Finlanda: „În ţările civilizate, Mafia te omoară direct!”

A ajuns într-un punct în care mulţi ar fi clacat. Este cazul Cameliei Smicală, medic în Finalanda, care, după un mesaj halucinant în care descrie succint ce a pătimit împreună cu copiii  are i-au fost luaţi de stat, anunţă că nu va ceda pentru că „Am trei copiii de salvat .Și credința în Dumnezeu. Amin!”

Dar totuși rămân greu de ucis. In țările civilizate,Mafia te omoară direct. Pe mine nu au reușit (deși mi-au turnat și benzină la motor), așa că încearcă sa ma termine psihic”, spune Camelia Smicală după cum relatează „bucuriile” primite de la autorităţile finlandeze: i-au luat copiii în două rânduri (i-au şi separat), a fost amendată la plângerile făcute de fostul soţ, a fost condamnată pentru că s-ar fi opus atunci când executorii judecătoreşti şi cerberii de la Protecţia Copilului au venit să-i ia copiii de lângă ea.

Mai jos, integral, mesajul postat pe internet, cu două ore în urmă, de doctoriţa originară din Piatra Neamţ:

<<Peste 10 ani de tortură psihică si fizică …
La început,l-au lăsat pe fostul soț să ne tortureze si au stat spectatori,gândindu-se că nu am nici o șansă să ma ridic .Că nu are rost să-și bata capul si să folosească niște resurse inutil ,pentru o româncă. Pentru ca românii sunt priviți ca fiind cerșetori,infractori si țigani.
Numai ca,așa cum a spus psihologul,nu au știut cu cine au de a face. Însă eu m-am ridicat , cu ajutorul lui Dumnezeu.
Nu a fost de ajuns ca mi-au luat tot ce am muncit din greu timp de 20 de ani (am muncit cel putin 6 zile pe săptămână ).Am platit amenzi uriașe pentru ca fostul soț a amenințat copiii.Nu s-a gândit nimeni cu ce întrețin trei copii,cu ce plătesc rata la casa ,câta vreme eram singurul părinte care întreținea copiii (tatal copiilor nu a plătit niciodata nimic ).Erau luni când am supraviețuit numai cu ajutorul prietenilor finlandezi. (Ca românii din Finlanda (99,99%)mai degrabă îți dau in cap decât să te ajute).
Când au văzut ca nu m-au doborât,mi-au luat copiii.M-am ridicat,m-am luptat și i-am luat înapoi. Singură cu Dumnezeu. Ca România se lupta doar pentru Bodnariu. De noi nu avea nimeni timp.
Nu s-au lăsat. Au furat copiii a doau oară. I-au despărțit. I-au izolat.Au făcut totul sa clachez.Sa nu mă mai scol.Problema lor e ca Dumnezeu mi-a trimis oameni care m-au ridicat.
Apoi m-au condamnat,în loc sa condamne infractorii. Din nou amenzi.Mi-am pierdut serviciul.
M-am ridicat din nou.
Acum mi-au scos casa la vânzare. Acel executor judecatoresc care ne-a agresat,mi-a rupt coastele si mi-a provocat invaliditate pe viață,a primit despăgubiri de peste 8000 euro pentru o zgârietura de jumătate de centimetru pe care nu a putut-o dovedi ca existat și nici ca eu i-aș fi facut-o (nu a fost la medic).Deși hotărârea nu numai că nu e definitivă,dar nici măcar în vigoare,mi-au luat ultimul salar și acum îmi scot casa în vânzare (e a băncii dealtfel ,dar în felul acesta îmi pot lua și casa și sa rămân și datoare pe viață,deoarece o pot vinde pe nimic).Avocat nu am și nici speranțe.
Dar totuși rămân greu de ucis. In țările civilizate,Mafia te omoară direct. Pe mine nu au reușit (deși mi-au turnat și benzină la motor), așa că încearcă sa ma termine psihic.
Nu vor reuși. Am trei copiii de salvat .Și credința în Dumnezeu. Amin!>>.

Daniel Vinca

Lasă un răspuns