Mesaj DEVASTATOR pentru liderul TSD: Politica de calitate de face cu bani puţini şi minte multă!

cop tsd

Octavian Andrei Bărbuleţ Tărăntuş are un mesaj devastator pentru liderul TSD Neamţ, Alexandru Rotaru: „Politica de calitate de face cu bani puţini şi minte multă!”. Atacul este evident în condiţiile în care Bărbuleţ a dat această declaraţie în contextul dezvoltării motivelor care l-au făcut să se decidă să renunţe la funcţia de preşedinte executiv TSD Neamţ iar Alexandru Rotaru face parte dintr-o familie cu afaceri consistente (firma Darcons, cu multe asfaltări inclusiv pe proiecte finanţate pe OG 28, a fost fondată de tatăl acestuia Romică Rotaru iar mai nou a cumpărat şi Motelul Condor pe care l-a modernizat).

Cititi si: DEZAMĂGIT că tinerii din PSD trebuie să lucreze pentru promovarea unor parveniţi! Nr. 2 din TSD Neamţ renunţă la funcţiile din partid!

Bărbuleţ a făcut declaraţia de mai sus, răspunzând la întrebarea: „Cât de adevărate sunt informaţiile care fac referire la o degradare a relaţiilor tale cu deputatul Arsene, cu primarul Harpa, cu Alexandru Rotaru, liderul TSD Neamţ?”. Bărbuleţ a răspuns punctual, făcând – direct sau printre rânduri – câteva descrieri interesante pe care vi le preyent[m, integral, mai jos:

Rotaru şi referirea la bani şi minte

„Cu Alex mă cunosc de când eram alături de Adrian Bourceanu în TSD Neamț. Cunosc valurile, cunosc și schimbările, deciziile din organizație… Este un tânăr care ar putea realiza anumite schimbări în mediul politic, dar trebuie ținut cont de faptul ca politica de calitate se face cu bani putini și minte multa”.

Harpa  – „ne prea ne înţelegem

„Cu dl. Harpa m-am cunoscut la jumătate de an după ce a ajuns primar. A susținut activitățile tinerilor. Nu prea ne înțelegem din diferite considerente, dar este un ales local care poate sa ajungă un politician de valoare”.

Arsene – „chiar dacă o să fiu considerat unul care îi aduce ode…”

„Pe dl. Arsene îl cunosc de câțiva ani și chiar dacă o sa fiu considerat unul care îi aduce ode, am observat o ascensiune și o perfecționare a sa. A fost singurul om care s-a ținut de cuvânt în tot ce am discutat, a apreciat munca mea și a tinerilor din echipele pe care le-am coordonat, nu mi-a impus sa susțin altceva decât ceea ce mi-am dorit. Mai simplu, în comparație cu alți oameni politici a știut sa respecte un tânăr și sa nu îl arunce în mizerie. Cunosc luptele politice și rolul multor oameni din acest mediu, indiferent de culoarea lor, dar în ceea ce îl privește pe acest om, a ajuns un politician în fata căruia mulți de pe la opozitie care se dau puternici prin orașe, înclină capul”.

Cititi si: DEZAMĂGIT că tinerii din PSD trebuie să lucreze pentru promovarea unor parveniţi! Nr. 2 din TSD Neamţ renunţă la funcţiile din partid!

D.V.