Mesaj de Unitate! Şi liberalii nemţeni l-au ales vicepreşedinte PNL pe Cristian Buşoi!

Cei 10 membri de vază ai PNL Neamţ care au participat la Congresul Naţional de ieri l-au votat pe Cristian Buşoi pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului pe domeniul sănătate, muncă, familie şi protecţie socială.

Din delegaţia nemţeană prezentă la CN au făcut parte, printre alţii, deputatul Laurenţiu Leoreanu, primarii Dragoş Chitic şi Lucian Micu, consilierii judeţeni Florin Hopşa, Mihela Isciuc, Lucian Pelepco, fostul viceprimar de Roman Constantin Ghica, sau fostul consilier judeţean Lucian Pascariu.

Buşoi a fost ales vicepreşedinte al PNL cu 323 de voturi favorabile, 10 împotrivă şi 13 anulate.

„Prin această propunere de candidatură vrem să dăm un semnal de unire a tuturor forţelor PNL”, a spus Orban.

La rândul său, Cristian Buşoi a precizat că a luat decizia de a candida pentru această funcţie înaintea Consiliului Naţional din septembrie.

„Nu aceasta era funcţia pe care am vizat-o, dar totdeauna m-am gândit şi mă gândesc la unitatea PNL. (…) Propunerea de astăzi poate fi un semnal în plus de unitate pentru exteriorul PNL”, spus Buşoi, în Consiliul Naţional al PNL.

Cristian Buşoi a candidat în urmă cu câteva săptămâni la funcţia de preşedinte al PNL dar a fost învins chiar de Ludovic Orban.

D.V. – foto – facebook

Lasă un răspuns