Mesaj de forță PMP, la Neamț: „România trebuie dusă la Bruxelles nu în primul rând ci pe podium!” 100 foto

Acțiune și mesaj de forță al PMP, la Neamț, zilele trecute când în Piatra Neamț a avut loc întâlnirea candidaților și conducerii centrale a partidului cu susținătorii populari din acest județ. 600 de oameni au umplut la refuz sala Cinema Mon Amour (ex Dacia).

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu a fost și cel care a fost MC-ul evenimentului, el avându-i alături pe scenă pe Eugen Tomac, președintele PMP, Ioana Constantin, secretar general adjunct, Petrică Movilă, vicepreședinte, Marian Andronache, vicepreședinte Corneliu Bichineț, vicepreședinte precum, Anca Gâtlan secretar general adjunct al PMP și pe Cristian Sauciuc, președintele PMP Piatra Neamț.

„Un singur lucru, doresc să vă spun: MULȚUMESC! Da, mulțumesc celor 600 de nemteni care au fost alături de noi la prezentarea programului pentru Parlamentul European și a echipei de eurocandidatii PMP! Mulțumesc tuturor acelora care cred în proiectele Partidului Mișcarea Populară. Doar împreună puteam schimba lucrurile! Uniți în Europa pentru România prosperă! Îi aștept pe nemțeni la vot, îi aștept ca pe 26 mai, prin votul lor să gireze lista cu cei mai buni candidați, cei ai PMP”, a punctat Bogdan Gavrilescu la finalul evenimentului.

Eugen Tomac a săgetat sloganul altor competitori, subliniind că România trebuie dusă la Bruxelles nu în primul rând ci pe podium: „Nu este usor să faci politică alături de Băsescu! Băsescu și-a atins toate țintele pe care și le-a propus. Uniunea Europeană are nevoie de politicieni cu experiență. Băsescu nu va reprezenta doar PMP ci va reprezenta România! Noi vrem nu doar sa o ducem România la Bruxelles și nu doar în primul rând cum spun unii, ci vrem să punem Romania pe podium, pe podiumul politicii europene”.

Candidatul Ioana Constantin a subliniat că actuala depopulare a României poate fi soluționată doar prin politici coerente europene dar și guvernamentale proprii și eficiente: „Ne confruntam cu o gravă depopulare, tinerii au plecat la munca si la studii in strainatate. Foarte mulți români au plecat afară, aproape 4 milioane de români muncesc in Uniunea Europeană. Trebuie să dezvoltăm industria, infrastructura și sunt destule fonduri de atras. Dar europarlamentarii care ajung acolo trebuie sa aibă și aici, acasă, o guvernare capabilă să acceseze acești bani”.

Din rândul mesajelor transmise de pe scena evenimentului PMP ar fi de menționat și cel al Ancăi Gâtlan, secretar general adjunct al PMP: „Trebuie să ne asumăm ce facem, să fim demni și mândri de ceea ce facem și să ne asumăm ceea ce le spunem oamenilor in teritoriu. Candidații noștri ne vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European!”

La final a urmat o lungă ședință foto în care numeroși membri și simpatizanți PMP din Neamț au ținut să aibă imaginici cu ei și oaspeții de la nivel central.

Ad.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Mesaj de forță PMP, la Neamț: „România trebuie dusă la Bruxelles nu în primul rând ci pe podium!” 100 foto

  1. Eu zic sa faceti un articol despre salariile liderilor PMP Piatra Neamț si poate ne explica seful Salubritas cum si-a atribuit o prima de 40.000 lei pentru managementul „ireproșabil”

Lasă un răspuns