Mesaj de campion! Cozmanciuc: „Am câștigat, singuri împotriva tuturor!”


Ultimul mesaj dat imediat dup[ miezul nopţii ce a urmat turului 2 al alegerilor prezidenţiale de către şeful PNl Neamţ este unul concentrat care, în doar câteva rânduri, transmite mai multe teme, şi cu substrat naţional dar şi cu abordare locală. „Singuri împotriva tuturor!”, sintetizează Mugur Cozmanciuc această victorie pe care, politic, o împarte doar cu electoratul.

„Am câștigat, singuri împotriva tuturor. Am câștigat datorită vouă. Vă mulțumim că prin votul vostru ați arătat că vreți respect, că vreți un președinte care să vă reprezinte, care să lupte pentru voi, pentru imaginea României. Vă mulțumim dragi nemțeni.

Le mulțumesc tuturor celor care au votat cu președintele Klaus Iohannis, dar și celor care nu au votat, dar au ieșit la vot. Ne dorim să vă câștigăm încrederea tuturor, să lucrăm împreună pentru un județ așa cum ni-l dorim”, spune Cozmanciuc, trimiţând deja spre alegerile locale de anul viitor. 

D.V.

2 thoughts on “Mesaj de campion! Cozmanciuc: „Am câștigat, singuri împotriva tuturor!”

  1. Putina modestie nu strica deputatului. Au castigat romanii care au sanctionat aroganta si incompetenta de tip Dragnea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.