Mesaj de adevărat bărbat și consilier local: „Caut doamnă sau domnișoară psd-istă! Vreau să-i dau ceva!”

„Caut doamnă sau domnișoară psd-istă, sau susținătoare a lor. Vreau să-i dau ceva.” – acesta este mesajul de pe tricoul unui pietrean pe care acesta (deși faptul ne-a fost semnalat abia acum) respectivul și-l postase pe facebook în august 2018 și nu oricum: într-un selfie în care era îmbrăcat cu un tricou alb inscripționat cu respectiva dedicație.

Este evident că mesajul s-a dorit o formă mai cu fentă a celebrului M**E PSD și vine de la un tânăr de reală perspectivă politică, Adrian Olariu care, la cei 31 de ani ai lui nu este doar Președinte TNL Piatra Neamț (șeful liberalilor tineri din capitala de județ) ci și consilier local în CL Piatra Neamț.

Olariu nu a folosit rima la UE dar adresarea directă, la persoană, către membrele PSD sau susținătoarele acestui partid duce mesajul vulgar și clasic din zona de manifest politic frust apre o invitație directă, plină de „bărbăție” la o partidă de sex oral. Că nu crede cineva că invitația lui Olariu era de a da vreo floare, ciocolată, vers din Nichita Stănescu etc.

Foarte interesant este că tânărul care și-a permis să jignească astfel femeile care au o altă opțiune politică decât el este – după cum știe tot orașul și a precizat și persoana care ne-a semnalat inscripția de pe tricoul lui – „într-o relație de notorietate cu Nicoleta Husaru, fostă până nu demult purtătoare de cuvânt la CJ Neamț și postacă zeloasă a tone de mesaje de propagandă PSD”.

Nimic rău în relația a doi oameni care au opțiuni politice diferite. Olariu juca pe partea partidului grație căruia a ajuns în Consiliul Local dincolo de limita bunei cuviințe și a unei minime educații, în timp ce Husaru îndeplinea pe facebook și jobul de postacă întru folosul taberei care-i asigura o leafă, de multe ori tot cu un limbaj (direct sau din citate preluate) ostil și chiar injurios la adresa adversarilor PSD. Și, probabil că după ce își îndeplineau norma de jignit adversarii politici, discutau lejer filosofie, macropolitici publice și alte teme mai plictisitoare decât oferta junelui CONSILIER LOCAL pentru doamnele sau domnișoarele social-democrate.

Nu știm dacă oferta șefului tinerilor liberali pietreni a primit și vreun răspuns pozitiv de vreo membră sau susținătoare PSD. Puțin probabil dat fiind faptul că în Piatra Neamț se știe că e „ocupat” și nu cu oricine ci cu domnița care a primit joburi interesante chiar pe filiera PSD.

Cert este că imaginea de mai jos îi prezintă pe cei doi într-o ipostază în care par mai mult decât veseli. Satisfăcuți chiar, evident de moment și atmosferă:

 

Oricum, majoritatea fotografiilor din facebook îl arată pe Olariu foarte pătruns de misiunea sa politico-administrativă. Imagini absolut de colecție care arată cum o carieră politică fulminantă (chiar așa, știe cineva realizările politice ale acestuia de dinainte de a deveni consilier local?) poate fi construită cu succes alături de cine trebuie.

Un ochi avizat observă că sunt mult mai puține imaginile în care Olariu apare alături de primarul Dragoș Chitic (care a fost până la demisia de acum câteva zile și președintele PNL Piatra Neamț) în comparație cu cele în care junele bărbat liberal e de-a dreapta, de-a stânga sau în spatele lui Romel Bîrjoveanu, liderul grupului PNL din CL Piatra Neamț și liderul de facto al organizației municipale de vreo 2-3 ani. De fapt, ca supremă confirmare că Bîrjoveanu îi era mentorul junelui cu dedicații atât de frontale pentru femeile social-democrate vine faptul că Olariu face parte din grupul celor 6 consilieri „non-grata” pentru aliații din CL de la PMP.

Oricum, Olariu arată că a învățat ceva de la asemenea maeștri, dovadă graba cu care, imediat după demisia lui Dragoș Chitic din funcția politică, a fost primul liberal pietrean care s-a grăbit să dea un mesaj la două capete. Adică și o odă adusă primarului dar și un final de tipul „bine că ai plecat”.

Unii cârcotași au zis – lume rea, domnule! – că parcă stilul atât de îmbârligat nu i-ar aparține. Putem confirmă că Nicoleta Husaru a dat un doar nevinovat like, oficial…


Da, chiar Nicoleta Husaru, zeloasa postacă PSD-istă! Da, chiar ea care, din reflex sau din alt motiv, mai primește likeuri la postarile proprii pline de miez de la multe… doamne și domnișoare PSD-iste. Adică de la cele vizate de dedicația plină tot de miez și filosofie a prietenului ei. Mna, așa se întâmplă când, dincolo de anumite afinități, unele acțiuni au loc așa, în grup. La „politică în grup” ne referim, evident…

Încheiem cu o… altă întrebare: face cinste PNL Piatra Neamț faptul că un astfel de mesaj (unii i-ar spune ABJECT!) vine de la un lider de primă mână a organizației? Adică președinte TNL Piatra Neamț, membru BPL PNL Piatra Neamț, consilier local ales pe lista PNL…

Pentru că avem totuși impresia că pietrenii așteaptă ALTCEVA de la politicieni…

Daniel VINCA

 

Nota Bene – În stilul consacrat deja de postacii lui Bîrjoveanu (de pe facebook sau de pe două siteuri locale), evident că eventuala reacție va fi de tipul „articol fake, fotografie trucată”. Cunoaștem deja patentul, doar în urmă cu vreun an și printscreenul discuției RB-NH a fost categorisit cu fel de fel de epitete (ba și cu demonstrații tehnice de tip Arici-Pogonici) dar, între timp, niște instituții ale statului au spus altceva. Vă relatăm cât de curând ce…

 

4 thoughts on “Mesaj de adevărat bărbat și consilier local: „Caut doamnă sau domnișoară psd-istă! Vreau să-i dau ceva!”

 1. Pai, nu-i da Nicoletei in fiecare seara? Ori e plictisit de ea si vrea ceva nou? In schimb observ ca dl Olariu are narile nasului deformate in ultima vreme, o fi de la „răceală”?

 2. au comportament si fete de interlopi , nu de politicieni . nu stiu daca sunt cu mintea limpede vreodata .
  ce cauta lestul acesta in PNL , acesta este adevarata problema !
  o a doua problema , de unde au bani , ca nu prea au muncit in viata lor ( inclusiv cei care sunt angajati „la stat ” ).
  poate ne spun care este programul de guvernare al PNL , ca alternativa la „ciuma rosie”.
  mai bine s-ar baga singuri in sacii de gunoi , acolo le este locul !

 3. Cocalar, consilier local ??! Sunt curios sa-i vad CV-ul acestui ,,barbat,, .Daca unul ca asta reprezinta viitorul, pazeste-ne Doamne

 4. Cum spunea poetul Dimitrie Bolintineanu:”Viitor de aur tara noastra are/ Si prevaz prin secoli a ei inaltare!”

Lasă un răspuns