Mesaj crunt: „Aș fi și mai mândru că sunt român dacă guvernanții s-ar bate pentru drepturile oamenilor ca pentru amnistie!”

În inflația de mesaje festiviste generate de Ziua Națională, o notă aparte au făcut-o cele în care mândria de a fi român nu afost declamată necondiționat ca într-o odă de tristă amintire. Este și cazul lui Marius Ghineț, director adjunct la Sociatatea Publiserv (a Consiliului Local Piatra Neamț), fost consilier local care a punctat faptul că anun centenarului este unul al dezbinării și că guvernanții par mai preocupați de propriile interese decât de binele românilor.
Ghineț a vorbit și de faptul că „bogații sunt tot mai bogați , săracii sunt tot mai săraci” dar a punctat și faptul că mândira lui națională ar crește dacă cei care conduc această țară ar lupta mai mult pentru prosperitatea românilor decât o fac pentru propriile interese, chiar pentru amnistia și grațierea pregătite cu dedicație.

Mai jos, mesajul integral al lui Ghineț:

<<Sunt mândru că sunt român.
Sunt mândru ca de 1 Decembrie să pot privi in urmă la toti eroii neamului , să pot spune copilului meu că trăiește intr-o țară cu un trecut glorios , pentru care generații întregi s-au sacrificat.
Ar trebui să fiu mândru si pentru prezent.
Din păcate , chiar in anul Centenarului Marii Uniri , asist la Marea Dezbinare dintre români.
Unii nu vor , altii nu pot , altii nici nu vor nici nu pot dar au pretenții , bogații sunt tot mai bogați , săracii sunt tot mai săraci.
Iar ca tabloul să fie complet , ” prietenii ” noștri unguri ne spun ca ne-ar trebui pașapoarte speciale.
Stimați ” prieteni ” unguri , va anunt si pe această cale că granițele țării mele sunt deschise …..
Sunt mândru că sunt român.
Aș fi si mai mândru dacă cei care ne conduc ar fi și ei români , in cuget și-n simțiri.
Daca s-ar bate pentru drepturile fiecărui român la fel cum se bat pentru amnistie si grațiere…
Astăzi sunt 100 de ani de când s-a creat România dodoloata. Astăzi este mai mica , cu ajutorul foștilor ” prieteni „. Alți ” prieteni ” …
Dar sunt convins ca va redeveni ce a fost !
Nu-mi rămâne decât să reflectez la versul arhicunoscut :
” La trecutu-ți mare , mare viitor ??? ”
Depinde doar de noi.
La multi ani , ROMÂNIA !!!
La multi ani , români !!!>>

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Mesaj crunt: „Aș fi și mai mândru că sunt român dacă guvernanții s-ar bate pentru drepturile oamenilor ca pentru amnistie!”

  1. Mai bine s-ar ocupa de asfaltari si ar mai reduce schema de personal administrativ….De unde si pana unde ne da lectii de patriotism un individ protapit politic intr-o functie in care e total incompetent?!

Lasă un răspuns