Mesaj AVERTISMENT al lui Arsene: Nu crede în conspiraţii! „Votul este suveran!”

Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ anunţă analiză în organizaţia judeţeană dar şi în toate cele locale, după înfrângerea istorică de ieri, la Neamţ.

<<Candidatul PSD este în turul doi. Vă mulțumim!
Sunt multe de spus despre acest prim tur, iar fiecare organizație își va face propria analiză, vă garantez>>, spune Arsene.

În continuarea mesalui său, liderul PSD Neamţ aminteşte din nou câteva motive pentru care Viorica Dăncilă merită votul românilor: <<E greu să te lupți cu o „hidră” de unul singur! Dar, iată, nu e imposibil!
PSD a fost votat de români chiar dacă a pierdut guvernarea în urma jocurilor politice. Oamenii văd și înțeleg!

Ținuți până acum trei ani în sărăcie și cu statut de colonie, românii au avut în Guvernul Dăncilă un susținător, un guvern care le-a spus că se poate și le-a demonstrat că merită să fie respectați și apreciați în țara lor. Acest rezultat arată că românii cred în social-democrație. Că nu vor dictatura PNL, în care toată puterea e concentrată în mâinile unui singur om!Românii vor un președinte care unește și care nu și-a făcut din ură și dezbinare un crez politic. Vor un președinte care muncește, nu stă în vacanțe. Vor un președinte cu inimă, nu unul împietrit în propria sa aroganță>>.

Spre deosebire de alţi lideri sau activişti PSD (dar şi de la alte partide) care, la înfrângeri, se ascund după motive inventate sau conspiraţii, Arsene anunţă în ultimul fragment de mesaj că nu crede în teorii cu conspiraţii (poate, pentru şefii de organizaţii care invocă diverse scuze?) şi că la alegeri, precum golurile la fotbal, voturile vorbesc: <<Dincolo de scenarii, acuzații și conspirații, votul este suveran. Urmează turul doi. Votăm cu inima!>>

D.V.

 

Lasă un răspuns