Mesaj Arsene: „Bătăuşa de la creşă, Chitic şi PNL, campanie Iohannis!…”


Ionel Arsene reacţionează dur şi politic la scandalul cu Creşa din Piatra Neamţ subliniind că astfel de derapaje grave au loc şi din cauza faptului că primarul Dragoş Chitic şi mulţi din şefii administraţiei locale au alte preocupări decât grija pentru cetîţean, inclusiv campania electorală.

Bătăușa de la creșă e subordonată conducerii liberale din Primăria Piatra Neamț, ocupați toți în aceste zile cu campania electorală pentru șeful lor, Klaus Iohannis! Sunt consternat de haosul, cruzimea și nesimțirea care domnesc în Primăria reședinței de județ! Aceștia sunt oamenii președintelui!
Nu era de ajuns că primarul Chitic pune tricolorul pe toalete sau face străzi către nicăieri, acum am ajuns iar la știrile naționale din cauza lui și a oamenilor lui din PNL! Sunt și eu părinte și mă doare sufletul de fetița aceea!
Rog toți factorii responsabili să inițieze demersurile necesare pentru a se afla adevărul în acest caz sfâșietor! Vreau ca vinovații de această traumă produsă unui copil nevinovat să plătească! Bătăușii de copii nu își au locul în sistemul public!
Anchetele trebuie făcute cu responsabilitate! Opinia publică are dreptul să știe adevărul în acest caz! Nu vreau mușamalizări și sancțiuni de fațadă, menite să adoarmă opinia publică!”, spune Arsene.

Şeful CJ Neamţ şi al PSD Neamţ face trimitere şi la imaginile din campania PNL de la Piatra Neamţ în care primarul apare alături de bugetari de lux din administraţia locală: „Aud că Ana Berea, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț, face campanie electorală domnului Iohannis, în zonele Văleni și Bâtca Doamnei. 
Dacă este adevărat, îl rog pe domnul Dragoș Chitic, liberalul de la conducerea orașului, să nu mai folosească salariații din Primărie sau din societățile subordonate Consiliului Local pentru așa ceva! Fișa postului întocmită pentru fiecare dintre salariați prevede altceva decât să se implice în campania electorală”.

V.N.


Comentarii Facebook

Lasă un răspuns