Mesagerul (video): Dr. Chirițescu, la audieri la DIICOT, în Dosarul mega-fraudei de la Casa de Asigurări de Sănătate


Unul dintre cei mai cunoscuți medici de familie din Piatra Neamț, dr. Leonard Chirițescu este audiat în acest moment la DIICOT Neamț, anunță publicația Mesagerul de Neamț care a făcut publice și mai multe clipuri video de la ușa Parchetului respectiv, inclusiv cu medicul menționat (vezi AICI).

Chirițescu este audiat în dosarul fraudei uriașe, de 6 milioane de lei, de la Casa de Asigurări de Sănătate Neamț.

Cunoscut ca medic de familie în pricipal, medicul Leonard Chirițescu a avut un succes răsunător în ultimii ani și pe alte planuri: Primăria Piatra Neamț a deschis (în mandatul trecut) un Centru de Permanență în cartierul Dărmănești într-un spațiu al acestuia, coordonarea medicală (inclusiv stabilirea gărzilor medicilor) fiind realizată tot de el.
Tot medicul Chitițescu face parte de câțiva ani și era la un moment dat chiar președintele Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap (din subordinea CJ Neamț).

Conform relatărilor jurnaliștilor de la Mesagerul de Neamț, la audierile de la DIICOT au mai fost aduși printre alții și dr. Mihai Cuciuc (cardiolog, pensionar) și medicul de familie Mircea Constantin Oană (care funcționează la același cabinet de medicină de familie cu Chirilescu).

Deocamdată nu este clar dacă cei audiați, menționați mai sus, sunt martori în dosar sau au alte calități din punct de vedere judiciar.

D.V.

Lasă un răspuns