Mesagerul: Licitație cu cântec la Primăria Piatra Neamț. Sau Chitic copy-paste după aberația de la CJ…

<<După aberația de la Consiliul Județean Neamț privind caietul de sarcini privind publicitatea -aberație cu dedicație, dar tot aberație – lucrurile continuă în același mod și la Primăria Piatra Neamț. Aici deja nu mai vorbim de dedicație, că nu este treaba noastră, vorbim despre persistență în păcatul prostiei instituționale.
În caietul de sarcini, conceput toată lumea știe cum, apare o prevedere extrem de interesantă, care pare desprinsă dintr-un film SF cu scenarist și regizor prost. ”Numărul minim garantat de vizitatori ai site-ului unici lunari trebuie să fie de 30.000 de vizitatori, din care cel puțin 75% să fie din Piatra Neamț și minim 1000 vizitatori/ lunar/ articol comandat”>>, anunță Mesagerul de Neamț în articolul <<O aberație de licitație: publicitate online la Primăria Piatra Neamț>>

În respectivul articol, jurnalistul Valentin Bălănescu demonstrează cu argumente că parada de cifre și procente nu este una corectă pe principiul calitate-preț ci – adăugăm noi – parcă ar fi exact tipul caietului de sarcini șablon pentru ideea de „licitație cu cântec”. Doar și odele pot fi cântate într-un mod plăcut auzului, cum ar spune celebrul pedagog Marius Chicoș Rostogan. Chiar, titlu de odă contemporană – Banii vorbesc!

D.V.
sursa foto – POG

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns