Meraru, mesaj la plecarea din Prefectură. Fără resentimente!

Mesajul de despărțire al lui Ionuț Meraru de funcția de subprefect și de instuția în care a lucrat în ultimele luni este unul care arată că a înțeles că a fost un pion sacrificat pe o tablă de șah unde mutările sunt făcute de oameni din Palate aflate la sute de kilometri distanță de județul Neamț.

„Am luat astăzi act de decizia de revocare din funcția de subprefect. Nu a fost o perioada foarte lungă însă a fost o perioada în care am reușit să-mi aduc contribuția la rezolvarea unor probleme care afectau interesele cetățenilor.
În aceasta poziție de demnitate publica nu am făcut politică ci mi-am respectat promisiunea făcută nemțenilor, respectând principiile pentru care am intrat în politica.
Mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului Neamț, șefilor serviciilor publice comunitare, comandanților structurilor MAI Neamț, directorilor de deconcentrate dar nu în ultimul rând domnului Prefect George Lazăr cu care care am avut colaborare buna”, a declarat Ionuț Meraru în exclusivitate pentru Vestea.net astăzi, când Premierul Florin Cîțu a demis toți prefecții și subprefecții USRPLUS din țară.

Meraru ocupa funcția de subprefect din data de 3 martie 2021.

D.V.

Lasă un răspuns