In memoriam Constantin Toma: Cupa Jandarmeriei la minifotbal

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Neamț organizează împreună cu Asociaţia Sportivă „Petru Rareş” Club Piatra Neamţ Cupa Jandarmeriei la minifotbal „Toma Constantin”, anunță reprezentanții instituției. Manifestarea, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, se va desfășura în zilele de 22 și 23 octombrie și va fi găzduită de baza sportivă Adridan, sub sloganul „Sportul pentru toți”. La acest eveniment și-au anunțat participarea 12 echipe din cadrul Jandarmeriei Române.
afis-concurs

Întreaga activitate se va desfăşura în memoria jandarmului şi sportivului de performanţă Toma Constantin care, în urmă cu aproximativ un an, de Ziua Armatei Române, a încetat din viață la numai 42 ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar trei anișori.
În semn de respect pentru familia lui Tomiţă, premierea va fi făcută de către soţia şi fetiţa acestuia, care vor veni tocmai din afara graniţelor ţării special pentru acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț, locotenentul Marius Gămănuț.
În urmă cu un an, pe 25 octombrie, plutonierul adjutant şef  Constantin Toma, subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, fost rugbist de performanță, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de urgenţă Piatra Neamţ. Subofiţerul era în activitate din anul 2007.
Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eternei”, declarau la acea vreme șefii instituției.

Alex SÎRBU

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns