Mega VIRAL! Clipul cu Prefecta PSD care trece trupele în revistă de parcă merge pe tarla sparge audiențele!

Cifre absolut uluitoare a scos până acum, în doar 20 de ore de la postare, clipul cu prefecta PSD Daniela Soroceanu care trece în revistă trupele la Festivitatea de 1 Decembrie cu un mers cu hopuri, crăcănat și cu pași mari. Clipul a fost postat pe facebook de TVM Neamț si are deja peste 63 de mii de view (1150 share, 500 de like si aproape 290 de comentarii numai în postarea inițială).

Aceste cifre au fost obținute fără un leu băgat promovare la facebook, încă o dovadă că mesajele corecte, cu priză la public, nu au nevoie să fie împinse din spate precum odele scrise/realizate mediocru…

Comentariile de pe internet sunt în 99% din cazuri negative la adresa a ce se vede în imagini, parte din părerile oamenilor vizând-o pe aceasta ca persoană, dar fiind și destule comentarii negative la adresa PSD care numește astfel de oameni în funcții importante, umilind astfel militari și funcționari deopotrivă, dar și pe simplii cetățeni.

Reamintim că numirea Danielei Soroceanu în funcția de prefect a atras critici serioase din partea societății civile încă de la început aceasta fiind cunoscută pentru excesul de obediență dar și pentru recordul național de Concediu medical (vreo 16 luni). Încă de la numirea în funcție, Soroceanu a afișat un comportament discreționar, invitând presa pe ochi frumoși la ceremonia de investire. Și-a continuat apoi atitudinea de „isprăvniceasă” cerând presei să semneze protocoale de colaborare cu instituția, idee la care a renunțat după ce jurnaliștii au luat atitudine dar i-au atras atenția și unii de prin PSD că ideea nu este doar ilegală și cretină ci și nefericită în contextul în care PSD (partidul care a numit-o în funcție) denunța de zor protocoalele altor instituții.

În perioada scursă de la numirea sa, Soroceanu s-a mai remarcat doar prin astfel de gafe, în ciuda unei Propagande care ]ncearcă să o zugrăvească în culori calde. Mai jos este un alt clip, cu modul în care aceasta vorbește torturând limba română într-o conferință de presă dar și celebra poză cu nu mai puțin celebrul ex/ministru Dănuț Andrușcă (tot de la Neamț) în care cei doi au o mimică absolut demențială în timp ce privesc la o porțiune de drum surpată după ploile torențiale.

 

D.V. (sursa foto Soroceanu – Andrusca: facebook, Daniela Soroceanu)

Nota Bene – viralitatea este atat de mare incat in doar cateva minute – timp in care a fost scris articolul – cifrele au ajuns la

301 comentarii
1.190 distribuiri
66 K de vizualizări
Comentarii Facebook

2 thoughts on “Mega VIRAL! Clipul cu Prefecta PSD care trece trupele în revistă de parcă merge pe tarla sparge audiențele!

  1. Nu inteleg de ce trebuia sa se implice prefectul in circul asta…Nici nu era nevoie de trecere in revista!

Lasă un răspuns