Meditaţie de la Bălănescu pentru Chitic! Apă pentru jurnalişti şi consilieri!

Omul cât trăieşte învaţă şi probabil că şi primarul Dragoş Chitic şi-a luat azi porţia de meditaţie şi a aflat că nu lupţi cu canicula doar prin comunicate date de subordonaţi ci şi – simplu şi omeneşte –  oferind o cană de apă celor pe care îi ai musafiri în Primărie.

la şedinţa de azi de Consiliu Local, prin grija subordonaţilor primarului Chitic, consilierii locali, jurnaliştii dar şi angajaţii care asigură suportul tehnic nu au beneficiat, iniţial, nici măcar de un pahar de apă.

După o jumătate de oră, minunea s-a produs, în faţa participanţilor au apărut sticle de jumătate de litru cu apă rece. Numai că responsabil de gestul tradiţional de a da un pahar cu apă nu a fost primarul ci Valentin Bălănescu (directorul publicaţiei „Mesagerul de Neamţ).

Gestul a fost primit şi de jurnalişti şi de consilieri cu mulţumiri pentru Bălănescu şi cu zâmbete şi remarci ironice la adresa spiritului gospodăresc al primarului. Când s-a „înţepat” şi primarul Chitic despre ce e vorba, a dat şi el ordin să fie adusă apă în sala de şedinţe.

Întrunirea de azi a durat cam o oră şi jumătate iar pomana făcută de Bălănescu a avut loc după mai bine de jumătate de oră, când deja atmosfera din sală era una de saună. Afară erau peste 35 de grade Celsius iar pe ordinea de zi au fost peste 30 de proiecte de hotărâri…

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

One thought on “Meditaţie de la Bălănescu pentru Chitic! Apă pentru jurnalişti şi consilieri!

  1. Jane, invata sa mai pui si tu virgula.. sau n-ai invatat la scoala?

Lasă un răspuns