Medicul care s-a SINUCIS la Timișoara avea probleme în dragoste: mai incercase să se ÎȘI IA VIAȚA

Apar primele informații legate de motivația sinuciderii în cazul medicului rezident din Timișoara care a fost găsit fără viață de mama sa în această dimineață.

Acesta suferea din dragoste, anunță stiripesurse.ro (citând România TV) și ar mai fi încercat să își ia viața și în trecut. Astfel, ipoteza conform căreia s-ar fi sinucis din cauză că muncea la Secția covid de la Spitalul Județean pare să nu stea în picioare, anunță sursa citată.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”
LAȘUL! Politrucul Micu s-a ascuns de jurnaliștii de la „România te iubesc”. El era manager când au ars de vii pacienții la spital 

„La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie și-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”, a anunțat IPJ Timiș.

V.N.

Lasă un răspuns