Meciurile echipei naționale se vor urmări la Curtea Domnească

chiticUn ecran mare va fi amplasat pe platoul Curții Domnești pe perioada în care echipa națională de fotbal a României va evolua în grupele Campionatului European de fotbal. Primul meci îl va disputa împotriva Franței, îar iubitorii fotbalului vor putea urmări în aer liber meciurile echipelor favorite. Dacă România se va trece de grupe, ecranul va rămâne amplasat în continuare  pe platoul Curții Domnești.

“Ieri am primit o licență pentru un eveniment pe care îl propunem pentru pietreni, și anume posibilitatea de a viziona meciurile echipei naționale de fotbal de la Campionatul European, în aer liber, pe platoul de la Curtea Domnească. Aveam nevoie de această licență UEFA și menționez faptul că s-a primit în cursul după-amiezii de ieri la primărie. Vorbim despre meciurile din grupe mai ales că pe 10 iunie avem șansa să avem meciul inaugural al campionatului, meciul cu echipa națională a Franței.” a declarat Dragoș Chitic primarul interimar al  orașului Piatra-Neamț.

George Teodorescu

2 thoughts on “Meciurile echipei naționale se vor urmări la Curtea Domnească

  1. Foarte frumos dar si noi cei de pe Aleea Ulmilor langa statia de microbuze am solicitat primariei un simplu gardut de protectie a spatiului verde si nu stim cand o sa-l vedem realizat , ce e asa greu nu inteleg .

  2. Da, perfect adevarat, doar de aceea s-au investit 12 milioane de euro la Curtea Domneasca!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.