„Mâtzele negre Venus” au făcut spectacol la Suceava: 150 de puncte, 30 de eseuri marcate, două primite!

Rugbistele de la Venus Club Piatra Neamț antrenate de profesorul Eusebiu Popa au făcut spectacol la turneul la care au participat în județul Suceava.
În cele trei partide disputate la competiția desfășurată în comuna Berchisești, „mâtzele negre” au obținut victorie după victorie, cu scoruri – record: 55-0 cu CS Pașcani, 45-5 cu Școala Plopeni și 50-5 din nou cu CS Pașcani.
În cele trei meciuri, rugbistele nemțene au marcat 30 de eseuri și au primit doar două. „Mulțumesc acestor minunați copii, Alexandra, Fabiola, Beatrice, Flori,  Irina, Ștefan si Ionel, care mi au făcut o surpriză extraordinar de plăcută! De asemenea, le mulțumesc și celor care sunt constant alături de noi și ne sprijină necondiționat. Aceste rezultate demonstează încă o dată că se face rugby în Neamț și se muncește foarte mult. Tot respectul meu pentru acești minunați copii și pentru toate eforturile pe care le depun, iar rezultatele nu întârzie să apară. Zona Dumbrava Roșie-Săvinești-Roznov-Zănești-Ruseni este una foarte propice dezvoltării acestui sport. Aici sunt copii cu un potențial imens, care vor ajunge foarte departe. Întregul județ Neamț este izvor de talent, dar asta numai dacă știi și vrei să cauți”, a precizat profesorul Eusebiu Popa.
Săptămâna viitoare, jucătorii de la Rugby Club Venus se vor deplasa în Republica Moldova, la Chișinău, pentru a lua parte la o competiție de la care profesorul Eusebiu Popa se așteaptă din nou la rezultate bune, mai ales că se apropie aniversarea a 25 de ani de rugby în Neamț. „În ciuda stării mele de sănătate, nu am renunțat niciodată, am mers mereu până la capăt purtat de pasiunea pentru acest joc. Atunci când îți place cu adevărat ceva, o faci din toată inima, indiferent de piedicile de care te lovești. Determinarea pe care o arată jucătorii pe teren și rezultatele pe care ei le obțin sunt încă două motive care îmi confirmă că merită să lupt”, a mai spus Eusebiu Popa.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns