Massone, interdicţie la Hotelul Central: Facturi neachitate de 30.000 de euro!

 

 massone

Angelo Massone va rămâne în istoria locurilor nu doar ca un autointitulat mare investitor care baga însă FC Ceahlăul în insolvenţă dar şi ca un VERO ţepar: fostul ofiţer de presă al clubului a declarat pentr presa nemţeană că, revenit în România acum câteva zile, italianul s-a întâlnit cu Viorel Măstăcăneanu nu la Hotelul Central (unde avea cartierul general înainte) ci la Hotelul Ceahlăul.

Conform spuselor lui Gelu Crăcană, Massone nu mai poate călca în Hotelul Central deoarece are servicii neachitate de 30.000 de euro.

”S-a întâlnit cu acționarul Viorel Măstăcăneanu la Hotel Ceahlău. Pe Masonne nu îl mai primesc cei de la Hotel Central pentru că a făcut datorii de 30.000 de euro. A cazat acolo toată echipa lui cu care a venit în ianuarie dar nu a achitat nimic. Avem facturi pentru că toate s-au făcut pe club”, spune Gelu Crăcană în declaraţia invocată. 

D.V.

4 thoughts on “Massone, interdicţie la Hotelul Central: Facturi neachitate de 30.000 de euro!

  1. Ce-mi mai este dor de plaiurile mioritice unde un macaronar de doi lei -pe care cu siguranta nu-i are- a venit sa terfeleasca istoria unui club in care s-a investit dea lungul anilor atita pasiune ! Treziti-va chetroi nemtoi ! Nu vi se pare ca mamaliga sta sa explodeze?????

  2. Pe broscar nici in cazzone nu-l doare, ca…”turcu’plateste. Pardon Rumanul ! Patronu’ lu” otelu, o vrut sa fie baiat subtire, da’ nu s-o fi gandit ca……”obrazul subtire, cu cheltuiala se tine !” Macaronari-s renumiti pentru tepele pe care le dau !

  3. Si totusi,pe unde se ascunde lepra asta ordinara dupa ce a distrus clubul asta? Mai e prin oras sau a plecat sa nenoroceasca si alte echipe? Un alt italian jegos si interlop…asa cum mai avem din pacate prin oras!!!

Lasă un răspuns