Massone duce Ceahlăul în Liga Judeţ: VERO CIRCO ITALIANO!

cop massone circ fotbal ceahlaul

… prin comportamentul său, episodul de la finele meciului FC Ceahlăul Piatra Neamţ – FC Viitorul Constanţa fiind unul de ligă inferioară judeţeană, nicidecum care să onoreze un meci din prima liga fotbalistică.

În minutul 90+2, după ce arbitrul Istrate a acordat lovitură de la 11 metri pentru FC Viitorul, patronul Ceahlăului, Angelo Massone, a intrat în teren pentru a-i cere explicaţii centralului. Massone s-a contrat cu centralul preţ de un minut-două, a văzut cartonaşul roşu şi – culmea circului fotbalistic! – în loc să meargă imediat în tribună, s-a îndreptat spre jucătorii de la Viitorul care se pregăteau să execute lovitura de pedeapsă.

Italianul a mers în tribună iar după fluierul de final a revenit în teren unde şi-a continuat numărul de teatru. De parcă mai putea schimba ceva. Ba i-s şi zorit pe adversarii care se bucurau de victorie să părăsească mai repede terenul.

Pe fază, jandarmii au preferat să-i escorteze, preventiv, pe central şi pe Gică Hagi spre tunelul dinspre vestiare.\

Asfel de scene penibile se mai întâlnesc, prin fotbalul românesc, prin ligile inferioare. Pe la Judeţ. Dar şi acolo, mai face astfel de scene câte un spectator mai exaltat care intră pe teren, câte un antrenor care vrea astfel să mascheze eşecul echipei, în niciun caz preşedinţii asociaţiilor sportive care patronează echipe. Da, “patronii” de echipe mici se consumă şi ei, trăiesc la intensitate maximă orice fază, dar, şi la acest nivel inferior, au înţeles că intratul în teren e şi de prost gust şi nici nu ajută la nimic.

Deloc întâmplător, siteurile de sport au şi devenit extrem de generoase în a acorda calificative deloc măgulitoare lui Massone pentru scenele de acum câteva ore.

Cert e că până la performanţele promise de italian, acest patron a reuşit să aducă la Piatra Neamţ doar un adevărat circ. Sau, ca să înţeleagă şi el, “vero circo italiano”!

D.V.
 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns