Mașini țiplă și tunate, la Salonul Auto – FOTO

Cea de-a paisprezecea ediție a Salonului Auto de la Piatra Neamț și-a deschis în urmă cu puțin timp porțile. Ediția de anul acesta a evenimentului organizat de Primăria Piatra Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț aduce și o noutate în ceea ce privește locul de desfășurare, care de această dată este platoul Curții Domnești.

De astăzi și până duminică după amiază, toți împătimiții automobilelor au ocazia să vadă ultimele modele fabricate atât de cei de la Dacia – Renault, cât și de Volkswagen, Opel și Skoda. Pentru cei care nu se mulțumesc doar să privească, ci vor să testeze modelele expuse, firmele participante oferă posibilitatea unui drive-test. Pe lângă autoturisme, constructorii vin și cu oferte de autovehicule utilitare, ideale pentru cei care au afaceri mai mici sau mai mari și pentru care nevoia de spațiu pentru mărfuri este mult mai mare.
Și dacă tot am vorbit de oferte,expozanții vin și cu prețuri speciale pentru autovehicule rulate dar și pentru mașinile nou-nouțe, prin programul „Rabla”.

Nici pasionații de mașini tunate și sonorizări de sute de wați nu au fost uitați de organizatori. Pentru aceștia sunt expuse câteva modele Volkswagen și BMW care, deși au trecut de mult de vârsta majoratului, au fost modificate și arată ca noi și așa cum se laudă proprietarii, funcționează ireproșabil. Acestora li se adaugă și două mașini pentru off-road, care încă din primele minute în care au fost aduse pe platoul Curții Domnești i-au atras iremediabil pe cei mici.
La deschiderea oficială a evenimentului a fost prezent reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan, căruia i s-au alăturat vicepreședintele Consiliului Județean Neamț Ion Asaftei și viceprimarul de Piatra Neamț, Bogdan Gavrilescu. Aceștia s-au artătat la unison încântați de locul în care se desfășoară ediția din acest an a Salonului Auto și au adresat nemțenilor invitația de a veni în număr cât mai mare pe platoul Curții Domnești.
Salonul Auto este deschis publicului până duminică inclusiv, între orele 10.00 și 18.00

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns