Maşini de un milion de euro în parcarea de la Prefectură! Album FOTO

Nedorind să tulbure înălţătorul moment al instalării în funcţie al subprefectului de Neamţ (unde Vestea nu a fost invitată graţie tratamentului special de care ne bucurăm din partea Prefecturii PFA Soroceanu), fotograful acestei publicaţii şi-a clătit obiectivul foto pe imaginile din parcarea instituţiei.

Maşini fel de fel, personale sau de instituţie au fost parcate şi în faţa Prefecturii dar şi în jurul locaţiei aducând la eveniment VIP-uri judeţene diverse.

Evident că vedetele pe patru roţi au fost cele din mărcile AUDI sau VW Tuareg dar foarte bine au dat la poză şi cele din gama Duster.
La un calcul rapid, maşinile cu care au venit VIP-urile din Neamţ sau secretarul MAI de la Bucureşti bat spre suma de un milion de euro. Cam preţul asfaltării a vreo 5 kilometri de drum…

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Maşini de un milion de euro în parcarea de la Prefectură! Album FOTO

 1. In toate tarile sunt servicii specializate in cadrul ANAF-lui echivalent care confisca aceste masini de lux pina proprietarul justifica provenienta banilor.

  In tara de mafioti criminali Romania toate gunoaiele si hotii epateaza cu masini de sute de mii de euro si nimeni nu-i intreaba de viata.

  Sefi de la IPJ/SRI/Parchet/Prefectura/CJ/CL/Directia Silvica/Consilieri de tot felul,toti bugetari si cu averi de milioane de euro
  din spagi si furaciuni pe care le afiseaza cu nonsalanta.

  Asta e statul mafiot.Toti fura si toti se acopera unii pe altii de aia nu auzim de nici un fel de anchete si arestari.

  Stai 5 minute in orice intersectie din Piatra si ve-ti vedea ca trec masini cel putin 20 de masini de 1 milion de euro.

  Romania este praf si pulbere.

 2. De ce exagerați! Nici macar 100.000 la second-hand . In plus multe sunt mașini de instituții , deci vrajeala

  Admin: per total a fo vorba de vreo 50 de masini. Daca atata zici tu ca valoreaza…

Lasă un răspuns