Maşină oprită cu focuri de armă la Poiana Teiului! Şoferul fugea de poliţişti după ce a făcut şi accident!

Poliţiştii de la Poiana Teiului au folosit armamentul din dotare pentru a trage pe dreapta o maşină condusă de un şofer beat care intrase şi într.un parapet dar şi-a continuat drumul ignorând semnalele oamenilor legii.

„În ziua de 15 decembrie 2017, ora 23.00, un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Poiana Teiului, a observat în trafic pe DN 17B, în afara localității Poiana Teiului, un autoturism care se deplasa sinuos și care a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului. După producerea evenimentului rutier, autoturismul a revenit pe partea carosabilă , continuându-și drumul.
Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 4 km, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, însă conducătorul autoturismului a refuzat sa oprească”, percizează Biroul de presă al Poliţiei Neamţ.

După efectuarea somației legale, unul din polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, iar unul spre pneurile autoturismului.
În dreptul intersecției Viaduct – Poiana Largului, polițiștii au reușit blocarea autoturismului si imobilizarea conducătorului auto.
În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 27 ani din comuna Borca se afla sub influența alcoolului.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului.

V.N.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Maşină oprită cu focuri de armă la Poiana Teiului! Şoferul fugea de poliţişti după ce a făcut şi accident!

  1. Tare frate. Concluzia este ca uneori este mai bine fara parapeti.
    Respect pentru Politia Romana, faceti si dumneavoastra cat puteti sau sunteti lasati sa faceti.

Lasă un răspuns