Mașină incendiată după un conflict între rude


La câteva ore după ce la Cândești o mașină de teren a fost incendiată – citește știrea AICI, pompierii au intervenit ieri pentru o situație similară, de această dată în comuna Oniceni. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, incidentul a avut loc în satul Ciornei, ancheta scoțând la iveală că focul a fost pus intenționat.
Surse neoficiale spun că totul ar fi pornit de la o discuție în contradictoriu între rude. Proprietarul mașinii ar fi lăsat autoturismul în fața porții unei rude, după ce ar fi încercat să urce o rampă și nu a reușit. Nemulțumit, se pare, că a găsit mașina parcată la poarta lui, proprietarul casei l-ar fi atenționat pe deținătorul mașinii să o mute de acolo, pentru că în caz contrar o să-i dea foc. Până la urmă s-a și ținut de cuvânt.
Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, punctul de lucru Poienari”, a declarat responsabilul de relații publice al ISU „Petrodava” Neamț.
Dacă în cazul incendiului de la Cândești autoturismul de teren a ars în totalitate, de această dată flăcările au distrus o parte a caroseriei, spoilerul de pe spate, lămpile și alte elemente din plastic ale mașinii, daunele fiind minore.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.