Mascaţii, în faţa Primăriei Piatra Neamţ! Demonstraţie de forţă!

mascati (17)Cel mai spectaculos element din cadrul demonstraţiilor făcute ieri, la Curtea Domnească, în cadrul manifestării dedicate Zilei Poliţiei a fost, cu siguranţă exerciţiul antitero prezentat de profesioniştii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă.
Cei peste 300 de copii prezenţi s-au bucurat din plin de spectaculozitatea momentului: terorişti, supereroii care intervin cu succes, împuşcături, lupte corp la corp. Adică un fel de „Hoţii şi vardiştii” în variantă modernă, a la Chuck Norris.

Gustat a fost şi momentul în care câinii poliţişti („câinii cu grade”) au arătat roadele orelor de dresaj şi a muncii depuse de către însoţitori.

La final, copiii au aruncat un ochi şi la standul demonstrativ, întrebând într-una dacă „armele sunt adevărate”.

Una peste alta, a fost – în ciuda vremii friguroase – un eveniment la care profesioniştii din Poliţia Neamţ au arătat că instituţia are în rândurile ei oameni care fac cinste uniformei.

Singura pată neagră din desfăşurător a rămas întârzierea de jumătate de oră cu care a început activitatea, oficialii, în frunte cu comisarul şef Paul Tablan, dovedind că punctualitatea este un principiu frumos dar nu mereu operabil când e vorba de respectul pentru cetăţean.

D.VINCA

cop mascati primarie

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns