MARUSHA, DJ-itza de la Neamț a deschis Neversea

Festivalul Neversea a început aseară iar deschiderea la scena principalaă (wow!) a fost făcută de DJ-itza Marusha, nimeni alta decât nemțeanca cea mai cunoscută pe zona de platane/butoane, fiica lui Costi nedelcu, cel care a moșit zeci și zeci de DJ-ii din Neamț.

Marusha a câștigat campania „Fii DJ-itza Kiss FM la Neversea” și și-a asigurat astfel locul în loja artiștilor care dau culoare respectivului festival.

„Am ales-o pentru că ne-au plăcut foarte tare set-urile pe care le-a făcut. Are o energie fantastică, perfectă pentru Main Stage și ideală pentru a deschide un festival! Alexa are experiență în domeniu, este obișnuită cu publicul și abia așteptăm să începem party-ul de la mare, pe aceeași scenă”, a spus OLiX.

Ediția din 2024 promite cea mai caliente atmosferă de până acum, datorită celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite la fața locului, dar și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

Odată cu anul ăsta, mesajul pe care vor să-l transmită organizatorii este acela de a deveni, fiecare dintre noi, cea mai autentică variantă a noastră. În 2024, la Neversea, în cele patru zile, poți să fii cine vrei să fii fără bariere și fără prejudecăți. Event-ul va primi o energie feminină care se va regăsi începând de la line-up, campanii, parteneri și experiențe în festival.

Pe lângă faptul că Inna și Kris Kross Amsterdam au colaborat pentru „Queen of My Castle”, imnul oficial Neversea 2024, event-ul le are lineup pe cele 4 regine ale muzicii românești: INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia. Dacă INNA și Delia au mai fost în alți ani pe Neversea Beach, pentru Antonia și Alina Eremia este o premieră.

În tot acest background, Kiss FM susține energia feminină, așa că DJ Marusha N va profita la maximum de oportunitatea oferită și va oferi celor din public, alături de Partydul Kiss FM, amintiri de pus la suflet.

„Am o pasiune profundă pentru muzică, experiență în mixaj, dar și capacitatea de a citi și energiza mulțimea. Îmi place să explorez și să combin genuri diverse pentru a crea momente unice și memorabile pentru cei din public”, a spus ea.

Tânăra de 28 de ani, originară din Piatra Neamț (oraș unde și locuiește), și-a transformat pasiunea în job, după ce a început să pună muzică de la vârsta de 7-8 ani.

T.R.