Marius Rogin, în cărţi pentru a fi candidat de primar la Sectorul 4 Bucureşti

rogin

Fostul deputat PDL de Neamţ, Mariu Rogin este unul dintre numele vehiculate ca posibili candidaţi ai noului PNL pentru o primărie dintr-un sector bucureştean unde acesta e de peste jumătate de an preşedinte al filialei PNL, anunţă stiripesurse.ro

Este vorba de Sectorul 4 Bucureşti unde Rogin e lider PNL şi unde fuziunea PNL-PDL s-a realizat chiar mai repede decât prevede protocolul.

Potrivit sursei citate, PNL ia în calcul, în acest moment, mai multe variante de candidatură pentru funcţia de primar: actualul edil Cristian-Popescu-Piedone (dacă ar avea loc un transfer PC-PNL), un alt deputat liberal, sau nemţeanul Rogin care, între timp, s-a mutat la Bucureşti.

“Primăria Sectorului 4 – Conservatorul Cristian Popescu-Piedone, cotat cu cele mai mari şanse pentru un nou mandat, ar putea candida la Sectorul 4, dar trebuie spus că este curtat şi de PNL, pentru funcţia de primar al Capitalei. În cazul în care demersul liberalilor nu are succes, Piedone ar candida împotriva fostului deputat PDL Romeo Raicu. O variantă este şi şeful Organizaţiei PNL Sector 4, Marius Rogin, deşi, potrivit aceloraşi surse, Rogin ar ţinti mai degrabă postul de parlamentar”, scrie siteul respective, într-un text mai amplu care analizează variantele PNL pentru alegerile locale la Primăria Generală Bucureşti dar şi la primăriile de sector.

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns