Marghidan despre primarul Chitic la DNA: PSD Piatra Neamț este pregătit de alegeri anticipate!

În caz că primarul Dragoș Chitic își va pierde funcția prematur, PSD Piatra Neamț este pregătit de alegeri anticipate, a declarat consilierul local Victor Marghidan în conferința de presă de azi.

Presa locală a relatat de aseară că Dragoș Chitic ar fi fost prezent ieri la o primă convocare la DNA Bacău (ULTIMA ORĂ- DRAGOȘ CHITIC ȘI FLORIN FECIC, AUDIAȚI LA DNA BACĂU ) și cum în astfel de cazuri apar fel de fel de scenarii, chiar jurnalistul care a dat știrea respectivă (Ionuț Corfu de la tvmneamt.ro) i-a întrebat pe cei 3 social-democrați preyenți la conferința de presă de azi dacă PSD Piatra Neamț este pregătit pentru o astfel de ipoteză, cea a alegerilor înainte de termen.

Ferm și fără să lase loc la niciun echivoc, Marghidan a spus „PSD e pregătit tot timpul pentru alegeri”. Rămâne de văzut cum va evolua dosarul în care primarul Dragoș Chitic are calitatea de suspect (subiectul fiind finanțarea anterioară a Clubului FC Ceahlăul prin asocierea dintre municipalitate și o firmă pe acțiuni), dacă se confirmă și alte ipoteye aruncate pe piață cum că primarul ar mai fi vizat de vreo două dosare și – cel mai important pentru locuitorii municipiului – dacă actualul primar va reuși să ducă la capăt mandatul

Ipoteza că ar putea urma alegeri anticipate a înfierbântat deja și mințile unor liberali apropiați de Chitic, dar acesta este un alt subiect, cu care vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Marghidan despre primarul Chitic la DNA: PSD Piatra Neamț este pregătit de alegeri anticipate!

 1. Oare cind o sa ”scapam” de Luminita Virlan?

  Cit trebuie sa mai suportam aceste fete care toaca de decenii banii nostri degeaba mutindu-se de la un partid la altul doar pentru a parazita administratia locala ?

  Gradul de nesimtire si tupeu a unor specimene ca aceasta doamna a depasit suportabilitatea umana.

  Luminita draga,ne-ai mincat de decenii banii degeaba,nu crezi ca a venit timpul sa-ti gasesti altceva de facut pe acasa?

  Aloo…PSD,cu aceste personaje obosite,compromise si penibile vreti sa faceti reforma?

  Pai este Luminita in masura sa critice pe cineva?Nu e de risu curului?

Lasă un răspuns