MAREA CONFRUNTARE – Parlamentare 2016! Vestea cheamă principalii competitori din Neamţ la dezbatere!

883-debateSite-ul VESTEA cheamă principalii competitori din Neamţ din bătălia pentru alegerile parlamentare la dezbatere şi confruntare!

Continuând, practic. proiectul din vara acestui an (când VESTEA a fost singura entitate media care a propus şi a şi realizat o astfel de confruntare a candidaţilor înscrişi în cursa pentru Primăria Piatra Neamţ=, anunţăm acum public, în premieră, că şi la aceste alegeri în urma cărora va fi stabilită componenţa Parlamentului (şi, implicit, viitorul Guvern) oferim şansa principalilor competitori să se dueleze în idei şi în proiecte.
Până acum au apărut singuri (adică fără adversari) în conferinţe de presă, în emisiuni sau interviuri de promovare. Acum au ocazia – evident, pe baza unor reguli clare de la care nu se va face rabat – să-şi măsoare programele şi ofertele electorale pe acelaşi cântar cu ceilalţi competitori.

Ca şi la precedenta confruntare, fiecare echipă participantă va fi susţinută şi de o mini-galerie. În aceste zile vom avea discuţii cu şefii de campanie sau reprezentanţii principalilor actori politici nemţeni, intenţia VESTEA fiind ca dezbaterea să fie în a treia săptămână de campanie (adică săptămâna viitoare), în una din ultimele zile lucrătoare (joi sau vineri). În felul acesta va rămâne un tip rezonabil ca după montaj, dezbaterea să fie difuzată şi pe internet şi pe televiunile interesate dar chiar şi de candidaţi (integral sau cu momentele „de aur”).
Ca şi la dezbaterea de la locale, fiecare tabăra participantă va putea să-şi realizeze propria filmare (oricum va primi şi filmarea montată, realizată din minimum 3 camere, de partenerii de la Telemold şi Turn TV).

Evident că pe scenă nu vor încăpea toate plutoanele de candidaţi de pe buletinul de vot – mai ales că unii sunt chiar de umplutură – astfel că, varianta cea mai probabilă va fi tip echipaj redus (4-5 reprezentanţi), întrebările nu vor fi pe persoană ci pe echipă. Urmează, de asemenea, să stabilim şi dacă şi ce timpi de expunere vor primi „partidele de buzunar” interesate (scuze, dar termenul este încetăţenit, la fel ca şi cel de „partide balama” şi – dacă va fi cazul – candidaţii independenţi.
Până luni vom derula discuţiile de pregătire iar undeva la mijlocul săptămânii va avea loc şedinţa tehnică (cu câte un reprezentant al fiecărui competitor electoral participant) în care vor fi pus la punct detaliile şi desfăşurătorul.
În această fază de draft (nu, nu vă spunem acum toate detaliile sau variantele deja existente), „MAREA CONFRUNTARE – Parlamentare, Neamţ, 2016” ar urma să dureze circa 90-100 de minute.

Vom reveni.

VESTEA

Nota Bene – Evident că, pe parcursul acestor zile, vă vom ţine la curent cu detaliile ce vor fi stabilite. Dar şi cu numele celor care vor confirma participare, dar şi a celor care (din diverse motive) vor alege să nu se prezinte pe câmpul de luptă al acestei bătălii electorale, lipsind cetăţeanul de posibilitatea unei comparaţii.

confruntare

Comentarii Facebook

4 thoughts on “MAREA CONFRUNTARE – Parlamentare 2016! Vestea cheamă principalii competitori din Neamţ la dezbatere!

 1. Le-aș pune o întrebare, ca să știu dacă-i votez : sunteți cu homo, sau nu? …fără ambiguități .
  Medicina și biserica ar trebui să combată mai ferm această anormalitate …aici nu e vorba de a jigni pe nimeni …e vorba de sănătate fiind ceva contra naturii în primul rând, apoi de morală.
  Cred că trebuie să nu fim indiferenți la derapajele din societate, altfel, mai ales tineretul va avea de suferit mai târziu.
  Și ca să nu fiu greșit înțeles …promovarea altui pericol = Tatuajul, care este nociv pentru piele, nemaiputând fi îndepărtat decât cu riscuri, trebuie limitat prin lege …Poporul român să nu preia obiceiuri ce sunt dăunătoare.

 2. De ce ,,sa se dueleze in idei si proiecte” ? de ce ,,sa-si masoare programele si ofertele electorale”? Tinand cont ca majoritatea candidatilor sunt cu state vechi in politica eu, propun o dezbatere cu ce s-a facut pentru acest popor de la lovitura de stat si pana astazi? Sa vii acum cu tot felul de promisiuni ca o sa fac si o sa dreg e o mare utopie!

 3. Stimate domnule Daniel VINCA, vă adresez rugămintea de a lua în considerare participarea mea la dezbaterea pe care ziarul d-voastră dorește să o organizeze cu candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. În acest sens vă rog să-mi comunicați toate informațiile legate de acest eveniment. În acest vă rog să mă contactați pentru a stabili detaliile necesare. Cu stimă, Daniela Pepene candidat independent la Camera Deputaților.

  Admin: Doamna candidat (eu „stimata” nu va zic ca nu pot fi ipocrit), nu pot decat sa iau solicitarea dvs de mai sus drept o proba suplimentară de tupeu specific (după ce aţi colportat, în stilul dvs inconfundabil, atatea minciuni). Dar nici măcar despre asta nu va fi vorba la dezbaterea la care NU VETI PARTICIPA pentru că, daca nu v-aţi prins (nimic nou sub soare!), la dezbaterea respectiva vor participa candidaţi seriosi si credibili nu „Arici Pogonici” si altii de-alde astia. Imi pare rau dar dezbaterea respectiva este pe subiecte serioase nu cu bancuri despre pepeni (asa cum va promovaţi dvs). Dar sunt convins ca nu veti rata dezbaterile electorale de prin Vaslui, unde am văzut că participaţi la conferinţe de presă de campanie… 🙂 🙂 🙂
  (D.V.)

 4. Stimate domnule Vinca, trecând peste limbajul d-voastră ce numai de ziarist INDEPENDENT, fără stăpân așa cum vă lăudați că sunteți, vă reamintesc faptul că la dezbaterea pe care doriți să o realizați ar trebui să participe toți candidații înscriși în competiție, nu numai ” principalii competitori din Neamţ din bătălia pentru alegerile parlamentare la dezbatere şi confruntare!” așa cum afirmați. În caz contrar vă cer public să precizați care sunt criteriile în baza cărora ați decis d-voastră care sunt principalii competitori electorali?

  Admin: Cred ca am acordat deja prea multa atentie unui candidat de buzunar care a reusit sa iasa in evidenta doar cu glumite si plagiate (numele programului inspirat de la Ciolos-PNL, slogan copiat dupa PSD).
  Cereti public ce si cui doriti, ca eu inteleg ca asta va e ultima strategie: sa va bagati in seama catarandu/va intr-o disputa sau alta…
  Sunteti atat de neimportanta in campania asta incat eu nu-mi mai pierd timpul cu dvs.
  (D.V.)

Lasă un răspuns