Marcoci pentru Cozmanciuc: “La mulţi ani!”  

 

marcoci cozmanciuc

Deputatul Vlad Marcoci a ţinut să-i transmită la finele conferinţei de presă de azi, de la PSD, o caldă urare unui coleg din Camera Deputaţilor. Destinatarul urărilor de bine este deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele interimar al PNL Neamţ care, pe 9 mai, şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Marcoci a făcut acest gest îm mod public, în faţa camerelor de luat vederi. A făcut-o şi acum două zile şi printr-un apel şi printr-un sms prin care i-a urat cele de cuviinţă în astfel de situaţii.

V.N.

One thought on “Marcoci pentru Cozmanciuc: “La mulţi ani!”  

  1. Pai cum sa nu-I ureze de bine, doar Cosmanciuc e principalul aliat al PSD-ului și al lui Ionel Arsene personal. Știe toată lumea din politica și din presa ca bidonul Ionel-Mugurel funcționează de minune. o singura sincopa au avut, în cazul Chitic. Ionel Arsene nu se lua la trântă cu Chitic dacă nu avea susținerea a cel puțin 2 voturi de la oamenii lui Cozmanciuc. Numai ca s-a aflat pe la bucurești ca Mugurel vinde meciul și a picat înțelegerea. O sa vedeți și pe viitor cum funcționează echipa Ionel-Mugurel în cazul primarilor de la sate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.